Ještě lepší recenze než doposud!

Ještě lepší recenze než doposud!

Stále se snažíme naše recenze zlepšovat. Od roku 2018 jsme na vybraných recenzích začali spolupracovat s firmou Atelier Mošnov, která zajišťuje speciální focení outdoorového vybavení pomocí 360° technologie. Co všechno nám tato technika přináší?

Jak jistě víte, už dlouhou dobu pro Vás přinášíme novinky ze světa outdooru a to jak v podobě krátkých zpráv, tak i naopak důkladných recenzí. Stále jsme se ale pídili, jak recenze udělat ještě lepšími, než jsou a samotné produkty přiblížit čtenářům co nejblíže. Je přece fajn, když si člověk udělá vlastní názor ne?
Pamatujete si na letošní FOR BIKES? Právě tam jsme narazili na firmu se kterou jsme si hned padli do oka a přípravy začaly prakticky hned na místě.

Ateliér Mošnov

Ateliér Mošnov

Jedná se o firmu se specializovanými službami pro eshopy a výrobce. Firmu naleznete na adrese www.AtelierMosnov.cz a může se pyšnit největším ateliérem na Moravě, ne jedním ale třemi fotografy, nejrozmanitějším portfoliem u nás a možnostmi, které tu nikdo nemá – tolik ke krátkému představení.

Jiné fotografie

Konečně se dostáváme k jádru této novinky a tedy…chvilka napětí…nově budeme testované produkty mít i v 360° provedení a produkty si tedy budete moci prozkoumat i sami a to včetně detailů nebo vychytávek, kterou budou vypíchnuté i v recenzích.

Ukázka fotografií 360°

Jedná se o službu 360° produktová fotografie, kdy si budete moci produkt prohlédnout kolem dokola a využít i zoomu neboli přiblížení. Díky přiblížení tak máte rázem nekonečno detailů a nebudete tak limitovaní pár detaily, jako tomu bylo doposud. Chápeme, že každého zajímá něco jiného a ne vždy jsme se trefili do vkusu a potřeb každého.

První 360° produktové fotografie testovaných produktů čekejte v nejbližších recenzích!

Váš tým Světa outdooru

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: