Zprávy a novinky z veletrhu ISPO 2017

Zprávy a novinky z veletrhu ISPO 2017

Přinášíme vám naše postřehy a novinky z veletrhu ISPO, který skončil tuto středu. Co tam Svět Outdooru a jeho tým viděl? Na co se můžete těšit letos nebo až příští rok na pultech outdoorových obchodů? V tomto článku vám předkládáme v „jednom ešusu“ nebo na stříbrném podnose, jak chcete, co nás zaujalo, opravdu potěšilo nebo i pobavilo. V dalších článcích se speciálně budeme věnovat zastoupení českých značek a oceněným produktům ISPO AWARD. Důraz jsme při našich výpravách po našlapaných halách mnichovského výstaviště kladli na vybavení do přírody a na outdoorové aktivity.

Kompletní fotogalerie z veletrhu ISPO 2017

Pro lepší orientaci jsme značky seřadili podle abecedy.

adidas

Vybavení a celá kolekce outdoorového oblečení, boty a doplňků bude pod jednotným názvem TERREX. Taktéž nás zaujaly lyžařské brýle s minimalistickým zorníkem, které váží pouhých 80 gramů jsou navíc ohebné. Opět se jakoby vrací ke slovu systém BOA (stahování pomocí plastového kolečka). Adidas tento systém použil i na botek TERREX Conrax Boa s Primaloft izolací a Stealth podrážkou.

Arva

Představila a opět ukázala lavinový vyhledávač AXIO. A novou řadu lavinových batohů.

BCA

Přepracované batohy včetně těch FLOAT – s airbagy verze 2.0. A přepracované normální skialpové či freeride batohy se zadním vstupem a upraveným systémem uchycení lyží.

Bergans

Lyžařská kolekce HEMSDAL využívá unikátní systém „bodymappingu“ a v zónách chladu přidává kvalitní izolaci z Primaloftu nebo z husího peří. O ochranu a ventilaci se stará Dermizax NX. Dále nás zaujaly péřovky NOSI Hybrid Down Jacket a technostrečové bundy RONI Jacket/Baselayer.
Doplnil kompletní řadu lehkých batohů HELIUM v různých litrážích i o robustnější kousek HELIUM 55. Který je ze silnějšího materiálu, s polstrováním přední kapsy na lezecké cajky. Odolnější avšak minimálně těžší. Stále název odpovídá hmotnosti batohu. Zkrátka lehký.

Black Diamond

Barevně jednotné provedení celé řady lyží. Představení řady HELIO. Včetně velmi lehkých lyží, holí a rukavic.

Zkušenosti čtenářů

kitty

Perfektní a užitečný přehled. Dík! Už vím, co si objednám příští rok do obchodu 🙂

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: