Dan Hála

Články autora

Na sever od slunce / Nordfor sola
Zajímavosti

Na sever od slunce / Nordfor sola

Režie: Jørn Nyseth Ranum, Inge Wegge, Norsko, 2012, 46 minut Ocenění: The Norwegian Documentary Film Festival 2012: Audience Award Inge a Jørn nejsou běžní surfaři. Rozhodli se strávit devět měsíců studené norské zimy v izolaci za polárním kruhem v neobydlené zátoce omývané Atlantikem, kde našli nejen perfektní vlny, ale také spousty odpadků. Za cíl si dali posbírat alespoň tunu odpadu, který dennodenně přináší moře.

Holešov
Česko

Holešov

Jak stáhnout filmy z FTP
Zajímavosti

Jak stáhnout filmy z FTP

Vážení spolupořadatelé, na této stránce se dozvíte jak si stáhnout filmy z FTP a co může vést k tomu, že vám to nejde. Důležité jsou čtyři věci. Správně zadané FTP (cesta) Správné uživatelské jméno a heslo Oprávnění k přístupu Vhodný program pro stahování filmů (software – FTP klient).   K výběru jsou filmy ve formátu vmw (datově menší, pro přehrání na PC) a mpeg (vhodnější pro kina). Pro digitální kina filmy převádíme do DCP a posíláme na hard disku.  

Jak a kde vyplnit formulář
Zajímavosti

Jak a kde vyplnit formulář

Vážení spolupořadatelé, aby mohla naše komunikace dobře fungovat bez zbytečných hromadných mailů, průtahů s aktualizací vašich dat na internetu a podobných komplikací, udělali jsme pro vás formulář, jehož vyplněním vznikne stránka vašeho promítání u nás na webu (sekce KDY a KDE). Přístup do formuláře vám pošleme do emailu, pište na ka******@sn******.cz

Brno
Zajímavosti

Brno