Vločky jsou sice hnusné, nicméně nezastupitelné! To…

alpenstock

Vločky jsou sice hnusné, nicméně nezastupitelné! To pro jejich váhu, skladnost a adaptabilnost v potravě. Ještě mám jeden recept. Nevím jestli P. Macháček ve svém receptu ty vločky povaří nebo ne. Já to dělám asi takto- drobné kousky špeku osmahnu, přidám nadrobno nakrájenou cibulku, nechám zesklovatět. Na chvíli odstavím z vařiče (nechat trochu zchládnout), přidám vodu vločky a majoránku a povařím cca 2 minuty. To si dávám někdy i doma!!! Dá se do toho rozkrájet klobáska, luncheon meat, přidat paštika atd.. Pak už ty vločky nejsou vůbec hnusné!!! Pro p. Macháčka: Vyhlaste recepty v outdooru. Třeba si pak někdy i pošmákneme!

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: