To by mohlo být skvělé téma! Málokdo…

alpenstock

To by mohlo být skvělé téma! Málokdo si asi na cestách extra vyváří (já rozhodně ne!) a tak bychom si i někdy rádi mlsli. Jenže jak rychle a chutně uvařit, když to zabírá čas a palivo, nádobí taky sebou netaháme. Jak jsme v článku naznačil, tak já jím a piju jen to co jde zalít horkou vodou, ale to je nic moc. Ovšem zase tak často ven nechodím. Ale mám jeden svůj receptík „snadno a rychle“. Ovesné vločky dám do hrnku,na ně sušenou omáčku (jsou to nějaké těstoviny od Vitany) a přidám polévku z těch malých sáčků (práškovou). Promíchám, zaleju horkou vodou a znovu promíchám, nechám zchládnout a rychle zkonzumuju. Rychle proto, že to není zrovna kulinářský výkvět. Nicméně, drží se to v žaludku dlouho a je to na přípravu jednoduché. Jak jste na tom vy?

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: