Vojta Špaček

Články autora

Vodácké novinky v Salt Lake
Tip na trip

Vodácké novinky v Salt Lake

Přinášíme prvních pár novinek od předních vodáckých výrobců z veletrhu Outdoor Retailer Summer Market v americkém Salt Lake City. Nové designy, technologie a materiály přímo zahltily největší letní outdoorový veletrh planety. Kam se bude ubírat vývoj zejména lodí na divokou vodu předpokládal asi jen málokdo…

Nový Rainbow Sayan
Tip na trip

Nový Rainbow Sayan

Neobvykle uprostřed sezóny nám nadělil italský výrobce plastových lodí Rainbow Kayaks zbrusu novou rodeovku. Jmenuje se Sayan a svými tvary i velikostí balancuje na rozmezí klasických rodeovek a třídy ultrakrátkých rodeových lodí. Přinášíme krátkou recenzi z prvního testování.

Čuňovské rodeo – předposlední závod
Tip na trip

Čuňovské rodeo – předposlední závod

Tento víkend (28.,29.7.) jsme se pod hlavičkou CNAWRu vydali na naší HIKO RODEO TOUR 2001 zatím nejdále a poprvé mimo naši vlast. Široko daleko nejlepší kanál ve slovenském Čuňovu tentokráte hostil krom reprezentace našeho seriálu i slovenské (a 2 maďarské) závodníky v Otvoreném Majstrovstvu SR v rodeu. I proto se na organizaci podílel spolu s CNAWRem slovenský oddíl Geronimo.

Pyranhí vlaštovka SUB7
Tip na trip

Pyranhí vlaštovka SUB7

Již před několika týdny k nám z dílny britské Pyranhy doletěla nová (ve světě už asi půl roku stará) rodeovka z rodiny ultrashortů“ – SUB7 (název poukazující na délku pod 7 stop). Poprvé na veltruském rodeu jsme jí mohli v reálu vidět a vyzkoušet.