SOUTĚŽ UKONČENA: Vyhrajte jedinečný batoh Ultra-Sil Day Pack od Sea to Summit

SOUTĚŽ UKONČENA: Vyhrajte jedinečný batoh Ultra-Sil Day Pack od Sea to Summit

Stačí odpovědět na trojici lehkých otázek a batoh Ultra-Sil Day Pack z pevného a skladného materiálu Ultra-Sil® může být váš. Pouhých 68 gramů vážící batoh, který vydrží zatížení 250x větší, než je jeho hmotnost! Celkem hrajeme o tři batohy Sea to Summit.

Malé věci velkého významu

SEA TO SUMMIT 2018.

Málokterá firma se může pochlubit tak širokou škálou cestovních a outdoorových doplňků, jako Sea To Summit. Počátky této australské značky spadají do 80. let, kdy mladý Roland Tyson začal šít ve své ložnici v Perthu první cestovní obaly na věci a vložky do spacáků. Vedla ho k tomu zejména jeho vlastní touha po lehkém a praktickém vybavení, v době „poctivých“ kožených bot a batohů z těžké bavlny téměř nedostupném. Na počátku 90. let spojil své síly s kamarádem a horolezcem Timem Macartneyem, který se rozhodl uskutečnit cestu od Bengálského zálivu v Indii až na vrchol Mt.Everestu. Tim využil Rolandovy zkušenosti s výrobou lehkých, ale odolných součástí výbavy a po úspěšné expedici nazvané Sea To Summit založili stejnojmennou firmu.

Travelling Light

Od té doby se soustředí na rozvíjení původní myšlenky praktických cestovních doplňků, které vydrží podobné cesty, jako byla ta Timova. Výběr se z původních obalů a vložek rozrostl o nepromokavé vaky, kuchyňské vybavení, moskytiéry, ručníky, mycí prostředky, spacáky, spací podložky až po řadu výrobků Travelling Light, která umožňuje uživatelům nakombinovat a setřídit si výbavu do minimálního objemu a nejnižší možné hmotnosti.
Používají nejmodernější materiály – nylon, silikonizovanou Corduru, letecký hliník, Hypalon, titan atd… Společným jmenovatelem všech výrobků STS jsou zejména vtip a promyšlený design, díky kterým se z drobností stávají skutečně užitečné věci velkého významu.
Jedním z těchto produktů je i Batoh Ultra- Sil Day Pack.

O co tedy hrajeme?

Batoh Ultra-Sil Day Pack

Jednoduchý batoh nejlépe poslouží na přenášení drobností např. na kole, treku nebo jen výletu v přírodě. Batůžek, o kterém nevíte, dokud ho nepotřebujete. Celkem hrajeme o tři batohy Sea to Summit.

  • Pevný a skladný materiál Ultra-Sil®
  • Povrch ze silikonizované Cordury®
  • Uzavírání na odolný zip se dvěma jezdci
  • Zesílené šití v nejvíce zatěžovaných místech.
  • Batoh sbalitelný do malého obalu velikosti přívěsku na klíče
  • Barvy: red, green, blue, yellow
  • Objem: 20 l
  • Hmotnost: 68 g

Soutěžní otázky

Loading…

Výherci

Ondřej Ševčík

Tobiáš Vlk

Eva Vokounová

Gratulujeme!

Pravidla soutěže

1. Odpovězte na následující otázky nejpozději do 20. 5. 2018
2. Účastníci s duplicitními odpověďmi nebudou zařazeni do slosování
3. Výherce oslovíme emailem a zveřejníme jeho jméno

Nápovědu, inspiraci a odpovědi na naše otázky hledejte přímo na webu www.warmpeace.cz

Z došlých správných odpovědí vylosujeme výherce, kterého kontaktujeme e-mailem.
Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru novinek Světa outdooru. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Zkušenosti čtenářů

Pavel Petrák

jeden tento bať už mám a jsem velice spokojen

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: