SOUTĚŽ UKONČENA: Vyhrajte jednodenní skipas do lyžařského střediska Ski&Bike Špičák

SOUTĚŽ UKONČENA: Vyhrajte jednodenní skipas do lyžařského střediska Ski&Bike Špičák

Ski&Bike Špičák v oblasti železnorudské Šumavy si už léta udržuje pozici jednoho z nejlepších, přitom ale pro lyžaře i cenově nejpřívětivějších, zimních středisek. Najdete tu 8,5 kilometrů sjezdovek – sportovní (včetně české nejprudší Šance) i ty lehčí pro rodiny s dětmi. Letos pak nově i fun line, dále snowpark Freestyle Area Špičák nebo měření rychlosti jízdy ve sjezdu i mezi slalomovými brankami.

Zima byla hned od prosince 2017 na Šumavu i zdejší vrchol Špičák hodně přívětivá. Už před Vánoci napadlo v areálu skoro metr přírodního sněhu a lyžuje se tady každý den už od 7.prosince. O víkendech se tu pravidelně konají akce pro veřejnost – od testování lyží až po sportovní soutěže.

Na co se kromě lyžování ještě můžete těšit

Zimní sezona vyvrcholí koncertem zdejšího rodáka Marka Ztraceného, který přímo pod sjezdovkou Spodní Šance oslaví vystoupením s celou kapelou 24. února 2018 své narozeniny. V sobotu 3.března pak následuje Špičácký pětiboj pro děti, které jako odměnu za jeho absolvování dostanou skipas na celý den zdarma. Divácky velmi oblíbenou atrakcí je Jízda přes louži s datem 10. března 2018. Pojede se už počtrnácté a můžete se jí zúčastnit i jako přímí aktéři, pokud jste plnoletí. Každopádně na šumavském Špičáku si vždy dobře zalyžujte i pobavíte.

O co hrajeme?

O čtyři skipasy na celodenní lyžování zdarma ve Ski&Bike Špičák s výběrem libovolného dne do 31. března 2018. Zaparkujete na parkovišti hned u vleků, nazujete přezkáče, u kasy vyměníte vyhraný voucher oproti padesátikorunové záloze (tu vám po skončení lyžování ale zase vrátí) za čipovou kartu a už frčíte na kopec. Vleky startují v 8,30 a končí v 16,00 hodin.

Ski&Bike Špičák

Ski Špičák.

Ski&Bike Špičák nabízí celkem 5 hlavních sjezdovek – jednu černou, dvě červené a dvě modré, k tomu  snowpark a fun line. Mimo adrenalinové sportovní sezení i příjemné svahy pro výuku dětí nebo začátečníků, například též dětský areál a hřiště pod hotelem Sirotek, pohyblivý koberec a další hřiště pro děti hned poblíž lanovky. Čtyřsedačková lanovka a 10 dalších vleků má celkovou kapacitu 7550 osob za hodinu.

Aktuální novinky včetně sněhových podmínek na www.spicak.cz

Soutěžní otázky

Pravidla soutěže

1. Odpovězte na předchozí otázky nejpozději do 18. 2. 2018.
2. Účastníci s duplicitními odpověďmi nebudou zařazeni do slosování.
3. Výherce oslovíme emailem a zveřejníme pouze jejich jména.

Nápovědu hledejte přímo na webu www.spicak.cz

Z došlých správných odpovědí vylosujeme výherce, kterého kontaktujeme e-mailem.
Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru novinek Světa outdooru. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Výherci

Michaela Mrštíková
Martin Petrák
Zuzana Kubelková
Petr Lajer

Gratulujeme!

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: