SOUTĚŽ UKONČENA: Vyhraj Kurz lavinové záchrany nebo Messenger bag se značkou Pieps!

SOUTĚŽ UKONČENA: Vyhraj Kurz lavinové záchrany nebo Messenger bag se značkou Pieps!

Soutěž na téma kurz lavinové záchrany tu ještě nebyla! A tak Pieps přišel s nabídkou vyhrát kromě věcných cen: Pieps Messenger bag i účast zdarma na Kurzu lavinové záchrany v roce 2018.

Zimní soutěž se značkou Pieps je tady a vy se můžete těšit na užitečné ceny, se kterými můžete vyrazit na hory. Vybavte se na skialpy, sněžnice nebo na freeride pouhým správným odpovězením 3 otázek a když se na vás usměje štěstí, můžete se těšit na Kurz lavinové záchrany nebo na Pieps Messenger bag.

Značka Pieps

PIEPS

Pieps je rakouská firma zabývající se bezpečnostním lavinovým vybavením. Historie firmy sahá do 70. let 20. století. V průběhu let byly klasické analogové vyhledávače přizpůsobeny stavu dostupných technologií. V současné době již přešly vyhledávače na digitální technologie. Dnešní vyhledávače Pieps převyšují své konkurenty na trhu, pokud jde o rozsah a rychlost hledání a jedná se o nejprodávanější značku v lavinové výbavě. V současnosti v její nabídce naleznete sondy (včetně elektronické iProbe), lopaty, vyhledávače, lékárničky, bivakovací pytle, batohy včetně lavinových batohů JET FORCE.

O co hrajeme?

1. Lavinový kurz ZDARMA

Ke každému zakoupenému lavinovému vyhledávači Pieps, nebo lavinovému batohu Pieps s Jet Force technologií zdarma obdržíte jednodenní lavinový kurz. Vy ho však v soutěži se značkou Pieps a Světem outdooru můžete vyhrát úplně zdarma bez nutnosti nákupu.

Měli byste vědět

Náplň kurzu:
1. Základní lavinové vybavení (vyhledávač, sonda, lopata): informace a práce s nimi včetně hledání jednoho zasypaného, hledání více zasypaných, základy strategie záchrany.
2. Lavinové batohy, technologie, odzkoušení
3. Jak postupovat při lavinové nehodě
4. Transport postiženého
5. Přednáška – úvod do lavinové problematiky a diskuse

Kurz je veden horským vůdcem UIAGM, nebo členem HZS ČR.

2. Messenger bag

Třikrát sportovní taška jak pro práci tak pro zábavu s praktickými funkcemi jako jsou odnímatelné pouzdro na laptop (35*27cm), hlavní kapsa s vodotěsnou kapsičkou na doklady, skrytý prostor pro dokumenty, jízdenky… Kromě toho vás zaujme na této tašce magnetická přezka, dvě průhledná okénka pro více světla v brašně a voděodolné zipy.

Rozměr: 35*45*10 cm

Hmotnost: 1300 g

Materiál: Cordura, Air Mash, hypalon, stretch neopren

Kompletní informace o tašce Pieps Messenger bag

Soutěžní otázky

Loading…

Pravidla soutěže

1. Odpovězte na předchozí otázky nejpozději do 14. 1. 2018.
2. Účastníci s duplicitními odpověďmi nebudou zařazeni do slosování.
3. Výherce oslovíme emailem a zveřejníme pouze jejich jména.

Nápovědu hledejte přímo na webu www.pips.cz

Z došlých správných odpovědí vylosujeme výherce, kterého kontaktujeme e-mailem.
Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru novinek Světa outdooru. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Výherci

Kurz ZDARMA: Jiří Blecha

Messenger bag: Silvia Leubner, Ludvík Pardubický, Lumír Seďa

Gratulujeme!

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: