Daruj pod stromeček předplatné časopisu Svět outdooru s 20% slevou!

Daruj pod stromeček předplatné časopisu Svět outdooru s 20% slevou!

Máš doma horala nebo horalku, kteří nemluví o ničem jiném než o posvátném outdooru a nevíš, co jim dát k Vánocům, když už všechno vybavení mají? Daruj předplatné časopisu Svět outdooru a udělejte radost hned čtyřikrát za rok!

Pokud sháníš nějaké překvapení pod stromeček pro vyznavače pohybu v přírodě, horách a outdooru, máme pro tebe skvělý tip. Daruj předplatné časopisu Svět outdooru nyní v rámci akce s 20% slevou! Akce platí do 24. 12. 2023.

Za cenu dobrého oběda (289 Kč) uděláš radost hned čtyřikrát do roka!

Stačí splnit následující tři body:

1. Vyber libovolnou délku předplatného na našem eshopu, v nákupním košíku zadej slevový kupón vanoce20 a objednej.

2. Vytiskni si dárkový kupón z webu na: 1 rok, 2 roky, 3 roky

3. Dej poukaz v obálce pod stromeček a dělej radost alespoň čtyřikrát za rok!

Svět outdooru tě zvedne od stolu a inspiruje tvá další  dobrodružství.

Na 84 stranách najdeš reportáže a tipy na túrytreky, ferraty, VHT, skialp a další outdoorové aktivity. Přečteš si rozhovory s inspirativními osobnostmi, zasměješ se a budeš mít přehled o aktuálním dění. Poradíme, co sbalit do batohu, jak outdoorové vybavení vybrat a jak se o něj starat. Nechybí ani metodické rady od odborníků, jak v horách nepřijít k úrazu a jak na první pomoc. A pro zlepšení karmy společně s vámi podporujeme neziskové organizace, které v našem časopise představujeme. 

KDY ČASOPIS VYCHÁZÍ?

  • 4x ročně (duben, květen, říjen, listopad) – časopis záměrně nevychází přesně po čtvrt roce, ale vždy dvě před letní a zimní sezonou, abyste včas načerpali inspiraci a pak místo čtení mohli vyrazit ven!

UKÁZKA ČASOPISU

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: