SOUTĚŽ UKONČENA: Vyhrajte s námi funkční tričko české značky Sensor z Bystřice pod Hostýnem!

SOUTĚŽ UKONČENA: Vyhrajte s námi funkční tričko české značky Sensor z Bystřice pod Hostýnem!

Kvalitní funkční tričko je k nezaplacení. V zimě i létě se hodí mít a na sobě něco, co ochrání tělo. Proč tedy jedno nevyhrát? Soutěžíme o produkty české značky Sensor.

Sensor je „handmade“ v Bystřici pod Hostýnem! Obliba vlněného prádla ještě stále roste. Určitě jste viděli ty nádherné obrázky malé ovečky, jak hledá maminku, šťastné se shledaji, dají si pusinku a obě odskotačí se nechat ostříhat. Vše zarámováno dechberoucí kulisou novozelandské přírody. Ano, právě odtud bere nejenom Sensor, ale i většina ostatních výrobců merino vlnu, pro výrobu prémiového spodního prádla.

Více najdete ve fotogalerii

Zásadní, ale také je, co se s vlnou děje poté. Všimli jste si, ze většina vlněného prádla je vyrobena v Číně, v nedůstojných podmínkách, za mzdu, která není férova, s dopadem na životní prostředí, který lze označit za devastující. Z těchto důvodu zpracová firma Sensor vlnu ve Švýcarsku, úplet a šití se stoprocentně odehrávají v České republice.

O co hrajeme?

Soutěžíme o dvě trička Merino DF s novým potiskem LABEL k 20 letému výročí Sensoru. Úplet tvoří unikátní konstrukce kombinující polyester na vnitřní straně a vysoce kvalitní Merino vlnu z Nového Zélandu na straně vnější. Hlavní výhodou této kombinace je to, že polyester urychluje transport potu do vnější vlněné vrstvy, která má jedinečný antiodor zabraňující tvoření pachů a navíc má skvělou termoregulační funkci.

Vnitřní tenká polyesterová vrstva eliminuje  „kousání“ vlny u lidí, kteří jsou na tento jev citliví a navíc prodlužuje životnost prádla. Prádlo lze použít oboustranně a je ideální pro sportování v extrémních klimatických podmínkách: vysokohorská turistika, skialpinismus, horolezectví. Prádlo testováné nejúspěšnějším českým Himalajským profesionálním horolezcem.

Pravidla soutěže:

1. Odpovězte na následující otázky nejpozději do 9. 11. 2018

2. Účastníci s duplicitními odpověďmi nebudou zařazeni do slosování

3. Z došlých správných odpovědí vylosujeme výherce, kterého kontaktujeme e-mailem.

Vaše mailová adresa bude v souladu s GDPR sloužit pouze pro kontaktování v případě vaší výhry. Nebude použita pro obchodní ani marketingové účely, tedy uchovávána po dobu trvání soutěže.

Více informací naleznete na stránkách firmy Sensor!

Načítání…

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: