Práce v outdooru

Přidat nové téma
Hledáme nového kolegu nebo kolegyni do Ferrino.cz
Práce v outdooru

V pražských Holešovicích najdeš naše „srdce“ - malou, ale nabitou výdejnu/showroom/poradnu… Prostě místo, kam si chodí naši zákazníci pro radu, pro balíček, ale také si koupit to, co potřebují teďka hnedka :)
Tvoje práce bude všelijaká. Budeš se starat o zákazníky, kteří k nám přijdou pro radu nebo pro pomoc s výběrem zboží. Budeš zpracovávat e-shopové objednávky, budeš je fakturovat, chystat, balit, expedovat, … Budeš se prostě kompletně podílet na chodu našeho zavedeného a úspěšného e-shopu – práce je to různorodá.
Že jsi v outdooru nikdy nepracoval a neznáš náš sortiment? Nevadí! My Tě všechno moc rádi naučíme. Taky jsme se nenarodili s informací o tom, jakou komfortní teplotu má ten a ten spacák :)
Věř, že obor je to natolik zajímavý, že po chvilce to budeš zvládat levou zadní a prostě nebudeš mít dost. Jsme si jisti, že přijdeš na chuť všem novinkám a vymoženostem, se kterými výrobci stále přicházejí. No, a nakonec dopadneš stejně, jako my všichni, a budeš se doma topit v outdoorovým vybavení, protože „tuhle novinku musíš mít, to není možný, co to zase vymysleli“!
Jsme firma, pro kterou nebudeš pouhou položkou nebo jedním ze sta. Každá odvedená práce za Tebou bude vidět a ponese Tvoje jméno. Rádi si poslechneme Tvoje nápady a návrhy na zlepšení.
Suma sumárum: hledáme pohodáře, který se nebojí komunikovat s lidmi. Někoho, kdo se rád naučí něco nového a bude na něj spoleh. Rádi Tě zasvětíme do našeho světa.
Pokud máš zájem o práci u nás, napiš nám e-mail na [email protected] a my se Ti ozveme!

Těšíme se!