POZVÁNKA: Vyhrajte v rámci únorového veletrhu HOLIDAY WORLD 2018 zájezd pro 2 osoby!

POZVÁNKA: Vyhrajte v rámci únorového veletrhu HOLIDAY WORLD 2018 zájezd pro 2 osoby!

Ve dnech 15. – 18. února tohoto roku se v Praze Holešovicích uskuteční největší středoevropský veletrh cestovního ruchu Holiday World. Po zakoupení vstupenky se také můžete zúčastnit soutěže Zájezdy za milion a vyhrát zájezd pro dva od CK Neckermann a nebo jeden z řady poukazů od partnerských cestovních kanceláří.

Letošní partnerskou zemí veletrhu se stane Slovensko

Toto partnerství není náhodné, naopak bylo vybráno na počest stému výročí Československa a pětadvacetiletému výročí samostatnosti obou republik. Na veletrhu se soustředí téměř celý svět. Chybět nebudou Národní turistické centrály tradičních evropských zemí i vzdálených destinací, jako Ameriky, Asie nebo Afriky. Na turistické zážitky budou lákat všechny regiony České republiky. Aktuální nabídku zájezdů do celého světa nabídnou desítky cestovních kanceláří a agentur.

Celkem se zde bude prezentovat 46 zemí světa. Holiday world 2018 se uskuteční pod záštitou Ministryně pro místní rozvoj, CzechTourismem a Asociace krajů české republiky. Součástí veletrhu bude i bohatý doprovodný program a řada konferencí na téma cestovní ruch a trendy letošní sezony. Paralelně s Holiday world proběhne i Top Gastro & Hotel – gastronomický veletrh a World Film – cestovatelský festival plný besed, projekcí a výstav s významnými cestovateli.

„Díky partnerství Slovenska se letošní ročník veletrhu HOLIDAY WORLD stává integrální součástí společných akcí ke 100. výročí vzniku Československa. Jsme proto nesmírně rádi, že právě náš veletrh stojí na začátku společných celoročních oslav, a to ve spojení s cestovním ruchem jako dnes už zcela nezbytné součásti životního stylu. Což dodává Česko – slovenským vztahům širší dimenzi a zakotvení v současnosti i budoucnosti se zachováním úcty k tradicím každého národa,“ uvádí Drahomír Medveď, ředitel společnosti Incheba Expo Praha spol. s r.o. Na veletrhu se představí největší kulturní unikáty i atraktivní incentivní programy. Na pódiích vystoupí lidoví umělci s temperamentním slovenským folklórem, výrobce fujar a pasteveckých bičů předvede, jak se s nimi mistrně pracuje. Návštěvníci veletrhu budou  mít možnost také ochutnat slovenské speciality.

Vyhrajte zájezdy za milion – soutěž pro návštěvníky veletrhu

Kromě našich sousedů a dalších evropských zemí včetně Středomoří mohou návštěvníci načerpat informace o exotických krajinách, jako jsou Thajsko, Čína, Indonésie, Dominikánská republika, Kuba, Mexiko, Sri Lanka, Palestina a mnoho dalších a za zvýhodněné veletržní ceny přímo zakoupit konkrétní zájezdy od cestovních kanceláří a agentur. Součástí bude i soutěž. Ti šťastnější tyto zájezdy vyhrají v soutěži Zájezdy za milion! Každý den budou mít všichni přítomní příležitost na veletrhu získat hodnotný zájezd a samozřejmě i slevové kupony pro příští turistickou sezonu.

Zájezdy a slevové kupony na zájezdy bude možné vyhrát pouze osobně na veletrhu Holiday World 2018. Tyto ceny do soutěže věnovala CK Neckermann a další cestovní kanceláře a agentury. V minulém roce si výherní kupón odneslo přes 100 návštěvníků, kteří se prostřednictvím svých mobilních telefonů přihlásili do soutěže. Podrobnosti o soutěži jsou  na www.zajezdyzamilion.cz.

Jak se zapojit?

Po zakoupení vaší vstupenky na veletrh pošlete SMS ve tvaru HW mezera ČÍSLO VSTUPENKY na tel. č. 900 06 06 a vyhrajte jeden z více než 100 poukazů od cestovních kanceláří. Řada partnerských cestovních kanceláří přispělasvými kupony do soutěže pro návštěvníky a kromě toho nabízejí svoje standardní služby, které můžete na veletrhu prostudovat a eventuálně jich využít.

Představí se i exotické země

Bohatý doprovodný program

Během celého víkendu bude probíhat bohatý doprovodný program. Součástí veletrhu budou zajímavé workshopy, přednášky a semináře na aktuální témata v oboru. Návštěvníci veletrhu budou moci prostřednictvím expozic procestovat téměř celý svět, poznat kulturu, památky, národní zvyklosti či ochutnat místní speciality.

Program výstavních dnů bude na holešovickém výstavišti opravdu bohatý, nenechte si tedy ujít jedinečnou příležitost seznámit se zblízka s celým světem. Další informace naleznete na www.holidayworld.cz a www.top-gastro.cz.

  • Předregistrace odborníků: 200 Kč (permanentka na 4 dny), na pokladně: 500 Kč
  • Vstupné plné: 150 Kč
  • Zlevněné vstupné: 100 Kč (senioři, studenti, ZTP)
  • Děti do 15 let, ZTP+P vč. 1 osoby doprovodu: Zdarma
  • Děti do 15 let musí mít doprovod.
  • Zákaz vstupu se psy

Organizátor akce: INCHEBA EXPO PRAHA, spol. s r.o.

Místo konání: Výstaviště Praha – Holešovice

Otevírací doba: Pouze pro odborníky- čtvrtek: 9.30 – 18.00 a pátek: 9.30 – 18.00

Pro veřejnost- pátek/sobota: 9.30 – 18.00 a neděle 9.30 – 16.00

Vstupné:

15.2. – 16.2. 2018 – POUZE PRO ODBORNÍKY (platí na Holiday World a Top Gastro & Hotel)

  • Předregistrace odborníků: 200 Kč (permanentka na 4 dny), na pokladně: 500 Kč

16.2. – 18.2. 2018 – PRO VEŘEJNOST (platí na Holiday World a Top Gastro & Hotel)

  • Vstupné plné: 150 Kč
  • Zlevněné vstupné: 100 Kč (senioři, studenti, ZTP)
  • Děti do 15 let, ZTP+P vč. 1 osoby doprovodu: Zdarma
  • Děti do 15 let musí mít doprovod.
  • Zákaz vstupu se psy

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: