SOUTĚŽ UKONČENA: s Rock Point a vyhraj funkční prádlo Craft Warm Intensity

SOUTĚŽ UKONČENA: s Rock Point a vyhraj funkční prádlo Craft Warm Intensity

Připravte se na zimní sportování s outdoorovým expertem Rock Point a vyhrajte funkční prádlo od značky Craft. Stačí odpovědět na tři otázky, mít štěstí v losování a funkční prádlo Craft Warm Intensity může být už pod vánočním stromečkem Vaše!

Univerzální prádlo neexistuje

Univerzální funkční prádlo vhodné pro všechny aktivity neexistuje. Každý sport je specifický. Také každá řada funkčního prádla Craft má jiné vlastnosti a parametry. Přesvědčte se na vlastní kůži a vyhrajte to pravé funkční triko pro Vás.

O co soutěžíme?

Soutěžit tentokrát budeme o tři kousky funkčního dámského nebo pánského prádla Craft Warm Intensity. Pro získání tohoto funkčního prádla Vám bude stačit zodpovědět 3 otázky, a když budete mít dostatek štěstí při losování výherce, můžete se těšit na nové funkční triko Craft Warm Intesity.

Rock Point

Rock PointRock Point je místem číslo jedna pro vše, co souvisí s outdoorem. V obchodech získáte rady a na míru šitá doporučení, ať už jste ostříleným horolezcem, nebo rodinou směřující na první velký výlet. V nabídce naleznete vše pro to, abyste si Vaši cestu mohli vychutnat naplno a podle Vašich potřeb.

Pro koho je určeno funkční prádlo Craft Warm Intensity

CRAFT

Na plno si vychutnáte i sportování v zimě s funkčním prádlem řady Craft Warm Intensity. Craft Warm Intensity je jasnou volbou pro ty, kdo milují zimní sporty jako je sjezdové lyžování, vysokohorskou turistiku nebo skialpinismus. S prádlem této řady vás už nikdy nepřekvapí ani drsná zima na horách. Navrženo bylo tak, aby obstálo i v nepříznivých klimatických podmínkách, tedy zajistilo potřebnou termoizolaci a současně i odvod potu.

Ocení ho zimomří jedinci, ale i ti, kdo neradi nosí vlněné prádlo. Triko má ergonomický střih, jeho torzo je bezešvé. Příjemná pletenina má 3D strukturu, kdy se bezešvou technologií střídá její hustota dle potících zón těla. Rukávy jsou ukončeny do širokých manžet, stejně tak jako spodní část prádla. Spodky ergonomického střihu mají ploché švy a v pase příjemný široký úplet. Nohavice jsou ukončeny do širokých manžet.

Věděli jste, že UNIVERZÁLNÍ FUNKČNÍ PRÁDLO NEEXISTUJE!

Funkční prádlo plní nenahraditelnou funkci při každém sportu. Nosí se jako první vrstva na tělo a jeho hlavním úkolem je účinně odvádět přebytečný pot a vlhkost a udržet tak optimální mikroklima u pokožky.

10 různých řad funkčního prádla Craft

Každý sport je specifický a správný výběr vhodného prádla záleží od typu aktivity, intenzity pohybu, okolních podmínek, dalšího vrstvení i osobních preferencí. Proto značka CRAFT vyvinula 10 různých řad funkčního prádla. Pro každý sport, pro každou aktivitu, do jakýchkoliv podmínek. Každá řada má jiné určení, odlišné vlastnosti a parametry.

Selektor funkčního prádla

Abyste si vybrali to správné funkční prádlo, připravila značka Craft jednoduchý selektor, pomocí kterého vyberete to správné prádlo pro Vaši oblíbenou aktivitu.

Pravidla soutěže

1. Odpovězte na následující otázky nejpozději do 15. 12. 2017

2. Účastníci s duplicitními odpověďmi nebudou zařazeni do slosování

3. Výherce oslovíme emailem a zveřejníme jeho jméno

Nápovědu, inspiraci a odpovědi na naše otázky hledejte přímo na webu www.rockpoint.cz

Z došlých správných odpovědí vylosujeme výherce, kterého kontaktujeme e-mailem.

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru novinek Světa outdooru. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Výherci

Jana Janštová
Martin Štíbal
René Brunda

Gratulujeme!

Soutěžní otázky

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: