Galerie: Sušené hovězí (beef jerky)

Autor: Redakce

Zavřít fotogalerii
Zobrazit
Ingredience na výrobu beef jerky
Zobrazit
Proužky masa jsem vkládal do mísy s nálevem a důkladně vše promíchal. Mísu jsem důkladně 2x překryl potravinářskou fólií a uložil přes noc do ledničky.
Zobrazit
Maso jsem sušil v horkovzdušné troubě přibližně 4,5 hodiny.
Zobrazit
Osušené maso jsem začal napichovat na špejle tak, aby se jednotlivé proužky navzájem nedotýkaly.
Zobrazit
Špejle jsem poté pokládal na rošt z trouby, aby proužky masa volně visely dolů.
Zobrazit
Maso jsem sušil v horkovzdušné troubě přibližně 4,5 hodiny.
Zobrazit
Beef jerky - sušené hovězí je skvělým doplňkem jídelníčku na horských túrách.
Zobrazit
Beef jerky - sušené hovězí je skvělým doplňkem jídelníčku na horských túrách.