První číslo Světa outdooru 1/2016 přináší tipy na dálkové treky a speciál Svět běhu

První číslo Světa outdooru 1/2016 přináší tipy na dálkové treky a speciál Svět běhu

První číslo Světa outdooru nabité články o zajímavých osobnostech, cestách, expedicích a vybavení právě vyšlo z tiskárny a míří mezi čtenáře. Těšit se můžete na tipy na dálkové treky v Evropě, rozhovor s Jánem Smoleněm nebo Kilianem Jornetem a nechybí ani recenze a rady k vybavení. První číslo navíc obsahuje speciál Svět běhu!

S přicházejícím jarem začíná nový koloběh i pro časopis Svět outdooru. Do schránek předplatitelů a na naše distribuční místa právě míří první číslo letošního roku. Co jsme pro vás připravili za čtení?

STÁHNĚTE SE SVĚT OUTDOORU 1/2016 V PDF

Těšit se můžete na na unikátní články o dálkových trecích, které patří do slabikáře každého „trekaře“. Batoh si připravte a boty nakrémujte na korsickou GR20, nebo pochod švédskou divočinou Kungsleden, na pyrenejskou GR11 a toulat se s námi můžete i skotskou vysočinou. Nepřeberné trekové možnosti nabízí také Balkán, představíme mozaiku těch nejzajímavějších trekových cílů tohoto poloostrova.

Prohlédněte si celou fotogalerii k článku…

České a slovenské expedice

V rozhovoru s horolezcem Jánem Smoleňem se dozvíte podrobnosti o prvovýstupu na legendární Fitz Roy v Patagonii. Jestli vás zajímá expediční život a dálky, nenechte si ujít článek o sjezdu řeky Godžeb nebo vyprávění o přípravě na expedici na Manáslu Libora Uhera.

Pro méně vzdálené cesty v sedle kola se můžete inspirovat v článcích o cykloterénech v Alpách – podívat se s námi můžete do rakouských Korutan nebo k italskému Lago di Garda.

Co je nového ve vybavení?

Dále vám pomůžeme s výběrem správného batohu v praktickém článku „Jak vybrat batoh?“ A na co nezapomenout na cestě do divočiny, se dozvíte v článku od experta na přežití Ladislava Siegera „Příprava je půl úspěchu aneb Co nepodcenit“?

O nejčerstvějších novinkách ve vybavení se dočtete v článku z lednového veletrhu ISPO, který je svátkem pro všechny výrobce sportovního vybavení. A v recenzích jsme si doslova posvítili na čelovky, vařiče, boty, batohy a spacáky světových i domácích značek. Plné znění recenzí najdete na webu www.SvetOutdooru.cz/vybaveni.

Speciální příloha Svět běhu

Jarní speciál Svět běhu přinese praktické tréninkové tipy, rady k výživě běžce a doporučí řadu zajímavých závodů této sezony. Těšit se můžete na rozhovory s inspirativními běžci, včetně legendy horského běhu, Kiliana Jorneta. Ani běžce neochudíme o recenze a novinky ve vybavení.

Kde najdete Svět outdooru 1/2016?

Věděli jste, že Svět outdooru můžete čtyřikrát do roka dostávat až do vaší schránky za předplatné pouhých 79 Kč ročně?

Stačí se zaregistrovat na: www.SvetOutdooru.cz/predplatne

Dál je časopis k dostání zdarma na našich distribučních místech nebo ke stažení v PDF na www.SvetOutdooru.cz.

Zkušenosti čtenářů

Jura Slavik

Ahoj,
proc neni dostupna PDF verze spolecne s tistenym casopisem?? Rad bych si ho precetl se zajmem cely, ne jen nahled na par stranek:-)
Tech par kusu papirovych vytisku je bezne v obchodech rozebrano za par dni (moje zkusenost). Za 2 tydny kdy bude mozna doplnen link na stazeni si uz na casopis nikdo nevzpomene ani ze ctenaru (odkazy hluboko v historii) ani z redakce (ma jinou praci).. a to je preci skoda, ne??
 

Natálie
Jura Slavik:

Dobrý den, Juro,
vzhledem k tomu, kolik členů naše redakce čítá, zatím nebylo v našich silách PDF verzi připravit. Do PDF verze vkládáme aktivní prolinky na delší verze recenzí na webu apod., takže to zabere určitý čas.
PDF verze je na stráchkách ke stažení pod odkazem, kde aktuální verzi vždy obměňujeme: www.svetoutdooru.cz/casopis-svet-outdooru/aktualni/. Kdo chce, tak si tam časopis ke stažení najde.
Natálie Šírová

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: