SOUTĚŽ: Vyhraj lehké a prodyšné trekové boty AKU Alterra Lite GTX UKONČENO

SOUTĚŽ: Vyhraj lehké a prodyšné trekové boty AKU Alterra Lite GTX UKONČENO

Už žádné zapařené nohy při letních túrách! Zkus štěstí v soutěži s firmou Alpitrek a vyhraj kvalitní univerzální trekové boty Alterra GTX italské značky AKU.

O co soutěžíme?

AKU Alterra Lite GTX

Nízká varianta nového, univerzálního, lehkého a prodyšného modelu Alterra Lite, která je vyrobena z velmi odolných materiálů. Alterry využijete jako botu v lehkém nebo středně těžkém terénu, stejně jako univerzální botu na cestování. Váhu a prodyšnost oceníte především v letních měsících, kdy vám chodidla v botě budou příjemně dýchat. To je zapříčiněno použitou tkaninou – AIR 8000, což je vlastní technologie firmy AKU, která zajišťuje až 11krát lepší prodyšnost oproti běžně používaným materiálům. Pokud sháníte univerzální botu na cestování či do lehkého nebo středně náročného terénu, Alterra Lite jsou přesně botami pro vás. Vyrábí se také v kotníkové variantě.

Specifikace:

  • Svršek: broušená kůže, tkanina AIR 8000
  • Podšívka: Gore-Tex Extended Comfort
  • Stélka: Performance Fit
  • Mezipodešev: EVA + IMS2
  • Došlap: Systém Elica
  • Podešev: AKU Tenuta
  • Váha ½ páru (vel. 8): 420 g

AKU

Italská značka AKU je symbolem kvalitní trekingové a outdoorové obuvi, která klade velký důraz na ochranu životního prostředí a používaní přírodních a recyklovaných materiálů. Z malé rodinné dílničky se AKU vyvinulo v uznávanou obuvnickou firmu, která vyrábí výhradně v Evropě. Posledním velkým úspěchem je zisk ISPO Award 2020 – Gold winner pro model AKU Minima.

Na českém trhu tuto značku zastupuje již 30 let firma Alpitrek.

Výherce soutěže

J. Juřicová, Opava

Zkušenosti čtenářů

Vladimír Hasman

Dobrý den,

právě jsem vyplňoval dotazník v soutěži o boty AKU.
I při vyplnění ANO při dotazu jestli jsem předplatitelem tak je nutnost něco vyplnit v následující otázce která je určena pouze lidem co nejsou předplatitelé. Jinak nelze formulář odeslat. To je trochu divné.

Jinak super časopis a web ! Ať se daří.

Vláďa

Natálie Kohoutková
Vladimír Hasman:

Díky moc, opraveno! 🙂

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: