SOUTĚŽ UKONČENA: Vyhrajte bezva oblečení na zimu se značkou SENSOR

SOUTĚŽ UKONČENA: Vyhrajte bezva oblečení na zimu se značkou SENSOR

Podzimní soutěž se značkou SENSOR je tady a vy se můžete těšit na krásné ceny, se kterými můžete vyrazit na hory. Vybavte se na lyže, skialpy, sněžnice nebo na spaní v iglú pouhým správným zodpovězením 3 otázek a když se na vás usměje štěstí, můžete se těšit třeba z dámské nebo pánské Merino mikiny SENSOR MERINO UPPER.

Stačí odpovědět na 3 soutěžní otázky v soutěžním formuláři a třeba SENSOR MERINO DF ADVENTURE pánské nebo dámské triko může být vaše. Anebo vás zahřejí podkolenky SENSOR PONOŽKY ZERO MERINO.
S těmito výhrami se můžete vypravit do divočiny anebo si tyto výhry nadělit pod vánoční stromeček.

HAND MADE in the Czech Republic

SensorVíte kde je obloha nejmodřejší? To, co si představujete pod pojmem „Big Blue Sky”, najdete v Bystřici pod Hostýnem. Právě tady, pod Svatým Hostýnem se rodí 5x týdně naše výrobky. Mohli jsme je nechat šít v Číně, mohli jsme je přepravovat přes půl planety lodí pod liberijsou vlajkou s filipínskou posádkou, ale my si to prostě rádi děláme složitější :-). Sensor vyrábíme v Bystřici pod Hostýnem, protože máme pocit, že žít a pracovat v ČR dává smysl.

1. Cena: SENSOR MERINO UPPER HORY pánská mikina klokanka zelená

SENSOR MERINO UPPER HORY pánská mikina

Pánská mikina stylu klokanka s kapsou na břichu a kapucí. Mikina je zdobena potiskem s motivem hor. Praktická a pohodlná mikina MERINO WOOL UPPER vznikla kombinací dvou skvěle se doplňujících materiálu. Vnější část barevně odlišná od té vnitřní, je vyrobena z Merino vlny, zatímco ta vnitřní z Nano Soft polypropylenu. Merino vlna příjemně zahřeje, reguluje teplotu vašeho těla a také zabraňuje nepříjemného zápachu. Vnitřní Nano Soft polypropylen, dodává mikině potřebnou odolnost a pevnost. Mikina Merino je ideální do chladnějších podmínek, kdy se můžete plně spolehnout na vlastnosti Merino vlny.

Nebo: SENSOR MERINO UPPER ŠÍPY dámská mikina klokanka zelená

Technické informace, velikosti a složení pánská mikina / dámská mikina

Doporučená MOC: 1895,00 Kč

2. Cena: SENSOR MERINO DF ADVENTURE pánské triko dl. rukáv černá

SENSOR MERINO DF ADVENTURE pánské triko dl. rukáv černá

Tričko s dlouhým rukávem a potiskem vyrobené z úpletu unikátní konstrukce kombinující polyester na vnitřní straně a vysoce kvalitní Merino vlnu z Nového Zélandu. Hlavní výhodou této kombinace je to, že polyester urychluje transport potu do vnější vlněné vrstvy, která má jedinečný antiodor zabraňující tvoření pachů a navíc má skvělou termoregulační funkci. Vnitřní tenká polyesterová vrstva eliminuje „kousání“ vlny u lidí, kteří jsou na tento jev citliví. Prádlo lze použít oboustranně a je ideální pro sportování v extrémních klimatických podmínkách: vysokohorská turistika, skialpinismus, horolezectví.

Nebo: SENSOR MERINO DF ADVENTURE dámské triko dl.rukáv černá

Technické informace, velikosti a složení pánské triko / dámské triko

Doporučená MOC: 1395,00 Kč

3. Cena: SENSOR PONOŽKY ZERO MERINO černá/modrá

SENSOR PONOŽKY ZERO MERINO černá/modrá

Vysoké teplé ponožky Sensor Zero Merino sendvičové konstrukce jsou ideální na všechny zimní sporty. Ponožky jsou anatomicky tvarované a na holeních mají zesílený materiál pro větší pohodlí.

Díky složení materiálu s vysokým podílem vlny Merino skvěle odvádějí pot od pokožky, ale také mají vysokou odolnost proti zápachu. Pata a špička jsou vyztuženy.

Technické informace, velikosti a složení ponožek Zero

Doporučená MOC: 455,00 Kč

Fotogalerie výher do soutěže se značkou SENSOR

Soutěžní otázky

Pravidla soutěže

1. Odpovězte na předchozí otázky nejpozději do 6. 12. 2017
2. Účastníci s duplicitními odpověďmi nebudou zařazeni do slosování
3. Výherce oslovíme emailem (vyladíme velikosti a dám. vs. pánský model, zasílací adresu, apod.) a zveřejníme jeho jméno

Nápovědu hledejte přímo na webu www.sensor.cz

Z došlých správných odpovědí vylosujeme výherce, kterého kontaktujeme e-mailem.
Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru novinek Světa outdooru a značky SENSOR. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Výherci

1. Dušan Potůček
2. Miluše Šafránková
3. František Linhart

Gratulujeme!

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: