Nové telefony CAT® S31 a CAT® S41 nezaskočí drsné podmínky ani náročné pracovní nasazení

Nové telefony CAT® S31 a CAT® S41 nezaskočí drsné podmínky ani náročné pracovní nasazení

Další generace odolných telefonů Cat® je na světě. To, že vydrží hodně se obecně ví, ale co umí dál a jaké jsou? To se dozvíte v našem článku a v naší recenzi, kterou připravujeme do Světa outdooru 4/2017. Takže zatím ochutnávka dvou telefonů Cat® S41 a S31.

Nový CAT® S41 nabídne extrémní výdrž i odolnost

Cat® na Berlínském veletrhu IFA 2017 představil nový odolný smartphone CAT® S41. Ten nabídne 5000mAh velkou baterii, která mu zajistí extrémní výdrž, nebo jej můžete využít jako powerbanku a nabíjet příslušenství i další telefony.

Kromě obrovské baterie, odolnosti přesahující normu IP68 a splnění podmínek pro armádní certifikaci MIL SPEC 810G nabídne i 5 palců velký FullHD displej, chráněný sklem Corning® Gorilla® Glass 5. I ten byl přizpůsoben pro použití v extrémních podmínkách a nabídne vysoký jas a automatické přizpůsobení citlivosti pro použití v rukavicích a interakci vlhkými prsty.

O dostatek výkonu se stará 2,3GHz osmijádrový procesor MediaTek, podpořený 3 GB RAM a 32 GB interní paměti rozšířitelné pomocí microSD karet do velikosti 2TB.

CAT® S41 je nekompromisní smartphone, který ocení uživatelé v náročném pracovním prostředí a při extrémních aktivitách. Pečlivě jsme sledovali, jaké vlastnosti jsou pro ně podstatné a výsledkem je CAT® S41: výkonný odolný smartphone s velkou baterií, umožňující sdílení energie.“ Řekl Peter Stephens, ředitel Bullitt Group, držitele globální licence na telefony Caterpillar.

Spolehlivost a výdrž

Podle výzkumu, do kterého se zapojilo téměř 22 000 uživatelů telefonů značky CAT, je výdrž baterie pro 98 % respondentů klíčovou vlastností. Proto je CAT S41 vybaven 5000mAh akumulátorem, který nabídne až 44 dní v pohotovostním režimu, nebo 38 hodin volání v 3G sítích. Navíc uživatelé s přibaleným Baterry Share kabelem bez problémů dobijí jakékoliv USB příslušenství či telefony svých přátel a kolegů. Velkou výhodou je možnost nastavit při jaké úrovni baterie bude přenos energie ukončen. Uživatelé tak proces nemusí kontrolovat a mohou dál pokračovat v práci s jistotou, že v jejich telefonu zůstane dostatek energie pro zbytek dne.

Skutečně odolný

Smartphony CAT® byly vždy spojovány s extrémní odolností a nejinak tomu bude u modelu CAT® S41. Tradičně splňuje armádní specifikaci MIL SPEC 810G a dokonce svými parametry převyšuje požadavky normy IP68. Konstrukce smartphonu byla testována opakovanými pády na beton z výšky 1,8 m a to ze všech stran. Zároveň byl CAT® S41 testován i pro výdrž ve 2 metrech pod vodní hladinou po dobu 1 hodiny. Spolu s voděodolností ocení uživatelé i fotoaparáty s podvodním režimem a bezproblémovou funkčnost při vystavení teplotním šokům.

Telefon CAT® S41 je na trhu v České republice již dostupný.

Základní parametry telefonu CAT S41

  • Baterie s kapacitou 5000 mAh a výdrží až 44 dní v pohotovostním režimu nebo 38 hodin volání v 3G síti.
  • Funkce Battery Share pro dobíjení dalších zařízení
  • Odolnost proti pádu z 1,8 m, certifikace vojenské normy MIL 810G
  • Velmi jasný 5palcový displej s FullHD rozlišením a automatickou podporou ovládání mokrými prsty a rukavicemi
  • Android™ Nougat
  • Osmijádrový rocesor MediaTek 2,3GHz
  • 3 GB RAM, 32 GB ROM, rozšířitelné pomocí karet microSD™ až do 2TB
  • 13Mpx zadní fotoaparát s LED bleskem a fázovým PDAF ostřením, 8Mpx přední fotoaparát, oba s podvodním režimem
  • LTE Cat 6, VoLTE, VoWiFi
  • Texturovaný povrch pro jistý úchop
  • Programovatelné tlačítko pro funkci SOS, spuštění fotoaparátu, svítilny, nebo Push to Talk využití (PTT)
  • Vybrané aplikace a katalog obsahu
  • Hmotnost: 210 g

Nový CAT® S31 nezaskočí drsné podmínky ani náročné pracovní nasazení

Tentokrát CAT® S31 vybavený funkcemi pro outdoorové sporty i drsné pracovní podmínky. Špičková odolnost, 4,7 palcový HD displej s vysokým jasem připravený na vlhké prostředí a 4000mAh baterie z něj činí skvělého partnera do přírody i náročných provozů. Vše pohání čtyřjádrový procesor Qualcomm s 2 GB RAM a 16 GB vnitřního úložiště rozšířitelného pomocí microSD karet.

„Podařilo se nám vylepšit všechny funkce, které jsou pro naše zákazníky důležité. Telefon nabízí vyšší výkon, lepší displej i fotoaparát. Vyšší je dokonce i odolnost, díky které CAT® S31 zvládne opravdu náročné podmínky.“ Sdělil Peter Stephens. CEO společnosti Bullitt Group, držitel globální licence pro mobilní telefony Caterpillar.

Certifikaci IP68 telefon splňuje s rezervami a nezastavil se ani při testování vojenské specifikace MIL SPEC 810G. Stejně jako ostatní telefony CAT® vydrží opakované pády na beton z výšky 1,8 m bez problémů přežije po dobu 35 minut v hloubce 1,2 m a nezalekne se ani teplotních šoků.

Telefon CAT® S31 bude na trh v České republice uveden v polovině listopadu roku 2017.

Základní parametry telefonu CAT® S31

  • Baterie s kapacitou 4,000 mAh
  • Certifikace IP68 (odolnost proti vodě a prachu), odolnost proti pádu na beton z výšky 1,8 m, vojenský standard MIL SPEC 810G, krycí sklo displeje Gorilla ® Glass 3
  • Voděodolnost – až do 1,2 metr po dobu 35 minut
    4.7″ 720p HD displej přizpůsobený pro outdoorové používání, lze jej ovládat s mokrými prsty či v rukavicích
  • Android™ Nougat
  • 2 GB RAM, 16 GB ROM, dále možnost rozšíření (microSD™)
  • Qualcomm Quad-Core 1.3GHz Snapdragon procesor
  • 8MP hlavní fotoaparát, 2MP přední fotoaparát
  • LTE Cat 4, VoLTE, VoWiFi
  • Texturované šasí pro lepší držení
  • Programovatelné tlačítko pro funkci SOS, spuštění fotoaparátu, svítilny, nebo Push to Talk využití (PTT)
  • Dual SIM – Nano
  • Hmotnost: 185 g

Měli byste vědět o značce CAT®

CATVyrábíme produkty, které jsou silné a praktické. Nemůžeme se zabývat moderním designem telefonů, které se rozbijí při prvním pádu. Místo toho, děláme inovativní odolné produkty, které vás nezklamou v těžkých situacích. Životnost je v srdci každého výrobku Cat®, ať už je to multi-terénní nakladač nebo pár pracovních bot. Cat telefony a příslušenství nejsou výjimkou.

Zkušenosti čtenářů

Skoky

Dobrý den, co váha telefonů.? Děkuji.

paja

velmi slaby výkon v antutu 7800bodu což je fakt ubohe na dotykač,  za ty peníze radeji iget gbv8000 pro ten má 60000bodů což je fakt svižné na ovládádání, nebo špičku mezi outdoraky ale připlatíte peníze AGM X2 ten má skoro 100tis v antutu, a baterku 6000mAh

Vojtěch Dvořák, svetoutdooru.cz

Dobrý den,
doplnili jsme hmotnosti jednotlivých modelů.
S31 – 185 g
S41 – 210 g
S pozdravem
Vojtěch Dvořák, Svět outdooru

mes

Má aj CZ manual?

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: