SOUTĚŽ UKONČENA: Vyhrajte solární nafukovací lampičku Luna Cube LC1-L nebo solární Coelsol banku SPB 13 o kapacitě 13000 mAh!

SOUTĚŽ UKONČENA: Vyhrajte solární nafukovací lampičku Luna Cube LC1-L nebo solární Coelsol banku SPB 13 o kapacitě 13000 mAh!

Společně s firmou Coelsol jsme pro vás připravili soutěž o praktické solární produkty vhodné na veškeré outdoorové aktivity. Solární voděodolná nafukovací lampička Luna Cube LC1-L o neuvěřitelně nízké hmotnosti a velké klimatické odolnosti a solární Coelsol Banka SPB 13 o kapacitě 13000 mAh se solárním panelem 1,7W!

Coelsol – specialista na solární outdoorové vybavení

CoelSolFirma Coelsol byla založena v roce 2012 na Taiwanu a produktové portfolio se začalo rodit na základě potřeb majitelů, kteří zde studovali a současně cestovali po nádherných místech Asie. V těchto koutech světa byla nezbytnost mít neustále s sebou solární nabíječku mobilních telefonů, power banku či solární světlo. Ve spolupráci s místním výrobcem solárních panelů začali formovat první produkty se zaměřením na vysokou kvalitu pod značkou Coelsol. Dnes jich už mají celou řadu a dva nejlepší jsou připraveny do soutěže.

O co soutěžíme?

Solární světlo LUNA CUBE LC1-L

Solární lampička Luna Cube LC1-L. Horní a spodní strana.

Velmi lehká, výborně skladná, klimaticky odolná, voděodolná, vysoká svítivost o 90-ti lumenech a energeticky nezávislá. To vše vystihuje solární lampičku LUNA CUBE LC1-L. Jedná se o nezničitelného společníka, který spolehlivě slouží na všech možných outdoorových akcích či na expedicích.

Solární panel bez problémů dobije baterii do plna během 8 hodin na sluníčku a poté můžete celou noc svítit. Navíc kontrolka vám ukáže v jakém stavu nabití baterie právě je. Dva režimy svícení a jeden SOS režim lze jednoduše přepínat tlačítkem mezi solárními panely. No a když končí noc a lampičku již nepotřebujete, tak ji jednoduše vyfouknete a pomocí oček zavěsíte na batoh a během túry či pádlování se lampička nabíjí. Lampičku by přinejmenším vodáci měli používat jako základní vybavení, a to hned vedle hazečky. Důvod je jasný, protože nemůže navlhnout a svítí vždy, když potřebujete. Navíc několik lampiček je schopno suplovat vzduchový vak v lodi:).

Solární Coelsol Bank SPB 13

Popis Power Packu Coelsol SPB13.

Solární Coelsol Bank SPB 13 je nezbytný pomocník v situacích a na místech, kdy potřebujete dobíjet telefon, tablet či jiné malé elektronické zaříjení. Asi není potřeba zmiňovat, jak rychle se vybíjí telefon, když máme zapnutou navigaci nebo fotíme. Solární panel Coelsol Banky SPB 13 má výkon 1,7W a je během dne schopen postupně dobíjet spotřebovanou energii a tím mít nevyčerpatelný zdroj energie všude tam, kde není po ruce zásuvka.

Samotná kapacita baterie je úctyhodných 13000 mAh takže i bez nabíjení vám vydrží pěkně dlouho. Solární Coelsol Bank umožňuje současně nabíjet dvě zařízení. Balení obsahuje kabel a karabinku, pomocí které elegantně zavěsíte power banku kamkoli, tak aby se vám i během vašich aktivit mohla postupně dobíjet.

Kompletní fotogalerie Luna Cube LC1-L a SPB 13

Pravidla soutěže

1. Odpovězte na následující otázky nejpozději do 12. 7. 2017
2. Účastníci s duplicitními odpověďmi nebudou zařazeni do slosování
3. Výherce oslovíme emailem a zveřejníme jejich jména

Nápovědu naleznete na stránkách www.solarnimoda.cz nebo na www.coelsol.com

Z došlých správných odpovědí vylosujeme výherce, které kontaktujeme e-mailem.
Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru novinek Světa outdooru. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Výherci

Václav Fiala

Zdeňka Kalašová

Otázky do soutěže

Loading…

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: