Je možné vybrat si stan na e-shopu?

Je možné vybrat si stan na e-shopu?

Co může být nového nebo jiného na e-shopu s outdoorovým vybavením, když je internet plný takových obchodů?

Co na e-shopu jde a nejde

Největším hendikepem nákupu stanu je nemožnost si jej vyzkoušet, vlézt si do něj a prohlédnout si ho. Ono to často dost dobře nejde ani v kamenných prodejnách. Proto nás zaujal nápad nabídnout zákazníkovi kvalitní videoprohlídku reálně postaveného stanu s komentářem v českém jazyce, který jsme našli na outdoorovém e-shopu www.prosportshop.cz.

Stany Nordisk

NordiskHlavní zaměření prodeje stanů v tomhle obchodu je na stany značky Nordisk. Známá severská značka nabízí celou paletu kvalitních stanů od ultralehkých přes turistické, rodinné až po velké bavlněné, které jsou na českém trhu zatím unikátní. U každého stanu najdete v nabídce videonávod na jeho stavbu a video s představením konstrukčních detailů stanu. Všechna videa mají titulky v českém jazyce. Sympatický chlapík vám postaví a sbalí stan před vašima očima.

Upozorní na všechny vychytávky vně i uvnitř stanu a přidá vždycky ještě několik praktických rad. Kromě videa najdete v detailech každého stanu Nordisk množství fotografií, další užitečné informace, a hlavně všechny dostupné parametry stanu, což vám při hledání toho nejvhodnějšího účinně pomůže.

Hledáte nejlehčí stan na světě?

Ultralehké stany jsou vhodné v těch případech, kdy si stan sami neseme, a navíc nám jde o co nejvyšší rychlost přesunu. Tunelová konstrukce, typická pro stany Nordisk, poskytuje nejlepší poměr obytného prostoru k hmotnosti. Na stránkách www.prosportshop.cz si můžete prohlédnout i nejlehčí a nejskladnější dvouplášťový stan na světě Nordisk Lofoten 1 SI ULW, který váží pouhých 490 gramů, a varianta Nordisk Lofoten 2 SI ULW pro dvě osoby jenom o 10 gramů víc!

Video prezentace stanu NORDISK Lofoten 1

Nejvyšší možný komfort s bavlněnými stany Nordisk

Prezentace těchhle stanů, které dělají z kempování opravdový zážitek, je příkladná. Nechybí videa a spousty fotografií, nákresy s půdorysy i ostatními rozměry stanu, v poměru k postavě nebo k rozloženým spacákům. Inspirativní jsou fotografie vybavených ložnic. Do většiny stanů je možné vpínat samostatné, opět bavlněné ložnice, přidat podlážku nebo zvedat i výšku takového stanu pomocí přídavné plátěné bočnice.

Výhodou bavlněné celtoviny oproti syntetickým materiálům je vysoký komfort bydlení při vyšších vnějších teplotách. Hodí se tedy nejlépe pro letní měsíce. Relativně nízká vodonepropustnost bavlněné celtoviny (350 – 450 mm vodního sloupce) nemusí být problém, pokud zaručíte, že se nebudete dotýkat za deště vnitřního povrchu vnější látky. A o to se starají právě vnitřní závěsné ložnice. Provedení Basic Cotton má složení 65 % PES a 35 % bavlna. Za příplatek je možné získat i variantu Organic Green Cotton (100 % bavlna).

Prosportshop

PropsortshopObecné informace o stanech i dalších výrobcích najdete pomocí odkazů na propojených stránkách www.prosport.cz. Tam se mimo jiné dozvíte, jak si optimálně vybrat jednotlivé výrobky firmy Nordisk, jak si vybrat vhodný stan, jak omezit kondenzaci vlhkosti, rozdělení stanů podle použití, typy stanových konstrukcí apod.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: