Velká předvánoční soutěž s firmou PINGUIN: získejte stan, batoh nebo spacák – UKONČENO

Velká předvánoční soutěž s firmou PINGUIN: získejte stan, batoh nebo spacák – UKONČENO

Ve spolupráci s firmou Pinguin, která patří mezi nejstarší české výrobce outdoorového a campingového vybavení jsme připravili předvánoční soutěž o hodnotné ceny. Odpovězte na tři otázky a rozšiřte svou výbavu o nový stan, spacák nebo batoh!

Výhry si budete moct na vlastní oči prohlédnout o víkendu 12. a 13. listopadu 2016 na festivalu Obzory v Praze!

O co soutěžíme?

1. cena

Stan Arris Extreme orange

Upravená verze modelu Arris do obzvláště obtížných povětrnostních podmínek má prutovou konstrukci ze speciální duralové slitiny 7075 T9, ultralehká ripstop tkanina na tropiku s UV ochranou ušetří hmotnost. Ideální pro každého, kdo hledá dostatečně rozměrný samonosný stan s minimální váhou a snadnou stavbou.

  • Počet osob: 1-2
  • Hmotnost: 2.1 kg
  • Doporučená cena: 5820 Kč

2. cena

Spacák Expert orange

Náš nejteplejší spací pytel Expert, byl navržen tak, aby svého majitele zahřál i za mrazivých zimních nocí. Při jeho výrobě byla použita osvědčená třívrstvá konstrukce z materiálu BHB Micro.

  • Komfort muži: -17°C
  • Komfort ženy: -9°C
  • Hmotnost: 2000 g
  • Izolační náplň: BHB micro 400 g/m2
  • Doporučená cena: 3380 Kč

3. cena

Batoh Ridge 40 blue

Batoh se zadním vstupem určený především pro zimní aktivity jako je skitouring, splitboarding a výlety na sněžnicích. Díky materiálu 3D použitém na zádovém systému je však také velmi dobře využitelný i po zbytek roku. Prostorná přední kapsa pro uložení a snadnou dostupnost lavinové výbavy. Poutka s možností skrytí  pro uchycení cepínů nebo holí v dolní části, možnost připevnění lyží jakékoliv šířky na bocích batohu nebo snowboardu či sněžnic na jeho čele. 2 řetězy z pevného popruhu pro možnost dodatečného zavěšení výbavy + poutka na vrchu batohu. Zipové kapsy na bederním pásu. Prostorná zipová kapsa v horní části batohu s vnitřní samostatnou zipovou kapsou na doklady. Pláštěnka ve výrazné barvě s velkým reflexním potiskem a spousty dalších vychytávek.

  • Objem: 40 l
  • Hmotnost: 1545 g
  • Počet komor: 1
  • Doporučená cena: 2490 Kč

Prohlédněte si výhry ze všech stran

Pinguin

Pinguin

Firma Pinguin patří mezi nejstarší české výrobce outdoorového a campingového vybavení, její historie sahá do roku 1989, kdy se na českém trhu objevují první výrobky s touto značkou. Dnes tato značka nabízí batohy, stany, spací pytle a nádobí na pobyt v přírodě, divočině a na horách.

Soutěžte a vyhrajte

Tři z vás, kteří do 30. listopadu 2016 správně odpovědí na trojici otázek v našem dotazníku, mohou získat jednu z cen. Rozhodne štěstí v losování!

Soutěžní formulář

Pravidla soutěže

1. Odpovězte na následující otázky do 30. 11. 2016
2. Účastníci s duplicitními odpověďmi nebudou zařazeni do slosování
3. Výherce oslovíme emailem a zveřejníme jejich jména

Nápovědu hledejte přímo na webu www.pinguincz.cz

Z došlých správných odpovědí vylosujeme tři výherce, které kontaktujeme e-mailem.
Výhry je možné si po dohodě vyzvednout v pražském či brněnském Klubu cestovatelů.
Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru outdoorových novinek. Z odběru se samozřejmě můžete, kdykoli snadno odhlásit.

Výherci

  1. Aleš Jetenský
  2. Magdaléna Havránková
  3. Barbora Dundálková

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: