Přivítejte školní rok v Hervisu. Ke dvěma párům bot dostanete další navíc.

Přivítejte školní rok v Hervisu. Ke dvěma párům bot dostanete další navíc.

Školní rok je za dveřmi a řetězec Hervis Sports si pro své zákazníky připravil zajímavé akce a slevy. Kromě výrazných, až 72% slev, se nakupující mohou těšit třeba na třetí pár bot, které dostanou k jakýmkoli dvěma párům, jež na prodejně pořídí.

Děti rostou a každý rok potřebují nové a nové vybaveni do školy. Batohy, oblečení, obuv. Rodiče si tak s příchodem školního roku často stěžují, že si musejí připravit tisíce korun na nezbytné výdaje. Hervis však svým zákazníkům letos nabízí velmi zajímavé slevy na sortiment, který by mohl právě rodiče školou povinných ratolestí zajímat.

Třetí pár bot

Jednou z největších položek na každoročních nákupech jsou boty. Přezůvky, boty na ven, obuv na tělocvik. To jsou základní body v rodičovském seznamu. Když je sečtete, můžete se dostat i hodně přes pět tisíc korun. V Hervisu si ale můžete třetí pár škrtnout – stačí koupit dvoje boty a ty třetí dostanete navíc.

Správný batoh pro školáka

Další důležitým kouskem ve výbavě školáka je batoh. Pokud chcete pořídit nový, nemusíte zůstat jen u bot, protože nyní můžete koupit batoh Loap Root S s více než 50% slevou. I ostatní batohy značek Puma, Nike, nebo Adidas jsou zlevněné a to až o 40%. Tak neváhejte s nákupem, na školní rok se nejlevněji připravíte právě v Hervisu.

Obuv Nike Nightgazer

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: