Novinky v podzimně-zimní outdoorové kolekci adidas

Novinky v podzimně-zimní outdoorové kolekci adidas

Nová kolekce adidas Outdoor pro podzim a zimu 2015 těží ze spojení dlouholeté tradice a inovativních technologií a nabízí tak maximální komfort a funkčnost pro trailový běh, vysokohorskou turistiku nebo trekkingová dobrodružství.

Novinkou v jarní kolekci adidas byla první outdoorová obuv s mezipodešví boost™ Terrex boost. I v podzimní kolekci naleznete tento model vybavený na podzim technologií GORE-TEX®. Materiál boost™ vrací energii z dopadu do každého odrazu. Váš krok bude rychlejší, měkčí a efektivnější než kdy dříve. Ušetří tak Vaše síly, dodá rychlost i vytrvalost a zároveň šetří Vaše klouby. Outdoorové boty Terrex boost vám tak pomohou při extrémních výkonech, jako například adidas – Continental Beskydská sedmička.

Pánské outdoorové běžecké boty Terrex boost využívají revoluční technologii boost™ a užijete je při bězích po náročných horských stezkách. Zpevnění klenby PRO MODERATOR™ stabilizuje váš krok a robustní gumová podešev Continental™ dobře drží i na suchých i kluzkých površích.

Svršek boty je vyroben z nepromokavé a zároveň prodyšné membrány GORE-TEX®, zpevněný jazyk obepíná celý nárt a stabilizuje tak chodidlo. Systém rychlošněrování umožňuje pohodlné a rychlé utažení bot. Pánská verze je k dispozici v modro-černém barevném provedení.

Ideální boty pro vítězné výkony

Řada běžců volí adidas Terrex boost pro delší závody s výrazným stoupáním a strmými seběhy jako je adidas – Continental Beskydská sedmička.

Pětikilometrové převýšení na 90kilometrové trase z Třince do Frenštátu pod Radhoštěm přes 7 beskydských vrcholů v letošním roce vyhrál tým obouvající právě Terrex boost. Zbyněk Cypra a Tomáš Svoboda z týmu adidas BOOST team zvládli celou trasu v čase 11hodin a 29 minut.

Novinka pro komfortnější treking

Druhou novinkou je adidas Terrex Fast X High GTX. Jedná se o vyšší technické trekové boty. Podešev z gumy Continental™, která zajišťuje výbornou přilnavost na jakémkoli terénu, je pro vyšší stabilitu ještě nižší než dříve.

Díky podšívce z Gore-Texu jsou Terrex Fast X High GTX voděodolné a rovněž využívají technologii ADIPRENE®+, která tlumí dopady a zlepšuje odraz v přední části boty.  Díky oddělené patní části Formotion™ obuv zajišťuje pohodlný pohyb i při delším pohybu z kopce. Boty jsou vybaveny antimikrobiální absorpční vložkou OrthoLite®.

Uvedené výrobky můžete najít ve vybraných prodejnách Rock Point a na www.RockPoint.cz.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: