První letošní číslo Světa outdooru finišuje

První letošní číslo Světa outdooru finišuje

Máme rádi lidi, kteří se něco učí a zajímají se. Lidi zvídavé a aktivní. Lidi, kteří se nebojí zeptat a nebojí se zkoušet nové věci. Takoví jsou pozitivní a pro takové rádi připravujeme články o vybavení. Články o cestách, výpravách a akcích, které by se jim mohly líbit.

Svět outdooru číslo 1

Právě takto našlápnuté číslo vás čeká ve schránce nebo zastihne na distribučních místech Světa outdooru již začátkem dubna.

Těšit se můžete na speciální jarní přílohu Svět běhu (32 stran) nebo na unikátní články o dálkových trecích, které patří do slabikáře každého „trekaře“. Batoh si připravte a boty nakrémujte na korsickou GR20, nebo pochod švédskou divočinou Kungsleden, na pyrenejskou GR10 a toulat se s námi můžete i skotskou vysočinou.

V rozhovoru s horolezcem Jánem Smoleňem se dozvíte podrobnosti o prvovýstupu na legendární Fitz Roy v Patagonii. Dále vám pomůžeme s výběrem správného batohu v praktickém článku „Jak vybrat batoh?“ A na co nezapomenout na cestě do divočiny, se dozvíte v článku „Příprava je půl úspěchu aneb Co nepodcenit?“

Jestli vás zajímá expediční život a dálky, nenechte si ujít článek o Sjezdu řeky Godžeb nebo vyprávění o přípravě na expedici Manáslu 2016 Libora Uhera. V recenzích si doslova posvítíme na čelovky, vařiče, boty, batohy a spacáky světových i domácích značek.

Speciální příloha

Jarní speciál Svět běhu přinese praktické tréninkové tipy, rady k výživě běžce a doporučí řadu zajímavých závodů této sezony. Těšit se můžete na rozhovory s inspirativními běžci, včetně legendy horského běhu, Kiliana Jorneta. Ani běžce neochudíme o recenze a novinky ve vybavení.

Předplatné

Věděli jste, že Svět outdooru můžete čtyřikrát do roka dostávat až do vaší schránky za předplatné pouhých 79 Kč ročně?

Stačí se zaregistrovat na: www.SvetOutdooru.cz/predplatne
Do středy 23. března můžete objednávat Svět outdooru včetně tohoto prvního čísla.

Natálie Šírová
šéfredaktorka časopisu

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: