UKONČENO: LETNÍ SOUTĚŽ: Vyhrajte outdoorové sandály TEVA

UKONČENO: LETNÍ SOUTĚŽ: Vyhrajte outdoorové sandály TEVA

Sandály Teva patří mezi špičku výrobců sportovních i módních sandálů. Svět outdooru ve spolupráci s firmou TEVA a distributorem pro ČR – společností RAVEN připravil soutěž o jedny z nich.

Co byste měli vědět o značce Teva®

TEVA

Sandály Teva patří mezi špičku mezi výrobci sportovních i módních sandálů. Právě Teva byla prvním výrobcem sportovních sandálů, a to již od roku 1984. Toho roku vodácký průvodce Mark Thatcher použil dva řemínky Velcro a pár starých žabek a vytvořil tak prototyp sandálů, které se můžou namočit, drží na noze a v řece neuplavou.

Proto, pokud chcete opravdu kvalitní sandály, vsaďte právě na značku Teva, která zodpovědně inovuje v rovnováze mezi vzdušným designem, jednoduchou funkčností a celodenním pohodlím. Teva se nyní prodávají ve více než 40 zemích po celém světě.

Sandály, co vás podrží

Jestli hledáte letní vzdušnou obuv, která obstojí i v náročnějším terénu, jsou tu pro vás sandály z řady Winsted, Hurricane a Terra Fi. Tvarovaná stélka zajišťuje maximální pohodlí, podešev perfektní oporu na každém povrchu a odolný a rychleschnoucí materiál se nemusíte bát namočit. Ať už vás čeká výlet do města nebo vícedenní túra, tyto komfortní sandály vás rozhodně nezklamou. Jsou naprosto ideální, pokud hledáte nápadité sportovní sandály, které budou vaším společníkem při každém dobrodružství.

O co tedy soutěžíme?

Výherce získává outdoorové sandály Teva – model Winsted dle vlastního výběru – buď pánské (Robles Brown) nebo dámské (Antigua Deep Teal).

Sandály Winsted jsou lehké, odolné a vhodné pro jakékoliv sportovní aktivity. Můžete je využít i do vody. Podpora klenby nohy a antibakteriální úprava stélky umožňuje i celodenní nošení. Nastavitelné přední i nártové pásky a polstrovaný patní pásek dovolí nastavit sandály přesně podle vaší nohy. Sandály se vám nebudou vyzouvat a nebudete v nich zakopávat.

Pravidla soutěže

1. Odpovězte na následující otázky nejpozději do 11. 6. 2017
2. Účastníci s duplicitními odpověďmi nebudou zařazeni do slosování
3. Výherce oslovíme emailem a zveřejníme jeho jméno

Nápovědu hledejte přímo na webu www.teva-eu.com

Z došlých správných odpovědí vylosujeme výherce, kterého kontaktujeme e-mailem.
Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru novinek Světa outdooru. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Výherce

Petr Sklenář. Gratulujeme!

Soutěžní formulář

Zkušenosti čtenářů

Leoš

Teva Tera Fi 4 jsou nejlepší sandály. Kupoval jsem je na Novém Zélandu, kde jsem je nosil přes rok denně, potom se mnou byly tři roky v Irsku a tři roky v ČR. Předloni jsem po sedmi letech kupoval novější model, ale starší model stále občas nosím a kromě sešláplé podrážky jsou stále v top stavu. Manželka měla 2x, ale kvalitou na Tevu nemají. Značku Teva mohu jen doporučit.

Leoš
Leoš:

Manželka měla 2x Source, ale kvalitou na Tevu nemají.

Vlastimil

Mám třetí TEVA a před týdnem jsem na Madeiře prošlapal podrážku. Opět vydržely opravdu drsné zacházení a nikdy se mi nic neutrhlo a neprasklo. Podrážka neklouže ani na hladkém povrchu a i za mokra solidně drží. Sloužily v moři i až do 5000m.n.m. U jiných sandálů jsem vždy vytrhnul nějaký pásek nebo praskla spona, nikdy se nedočkaly totálního opotřebení jako Tevy. Takže – opět bude další TEVA, experimentovat už nebudu.

Tomáš

Mám staré Fi 4 co mají podrážku podobnou bublinkové folii. Ty mi vydrželi asi 6 let denního sezónního nošení. Sešlapaná podrážka, upadl plastový držák na konci pásku a začínají se rozlepovat, ale jsou stále použitené.  Proto jsem koupil zase Fi 4, ale ty mě zklamali. Skoro od začátku se pod chodidlem začala brousit ( odírat ) vnitřní část boty. Taky se dost brzo cca 2 – 3 sezonu sešlapal vzorek na podrážce a ta začíná praskat a jsou v ní díry, asi jak je složená z více vrstev (materiálu). Pod chodidlem se začínají rozlepovat ( praskat ) u paty. Ty novější mají klasický hrubší vzorek. Vzhledem k ceně cca 2 tis. a tomu, že do nových jsem lehčí asi o 20 kilo, tak nevím jestli nevyzkouším jinou značku. Doporučují mi source, lizard, vivobarefoot, suška …. uvidíme

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: