Svět outdooru 3/16 zve na treky s vůni exotiky a vezme vás se skialpy nad fjordy

Svět outdooru 3/16 zve na treky s vůni exotiky a vezme vás se skialpy nad fjordy

Po letní odmlce vychází na svět další číslo časopisu, našlápnuté podzimními tipy na netradiční trekové destinace, reportážei a rozhovory z expedic, recenzemi vybavení i novinkami z outdooru. Co jsme pro vás tentokrát nachystali?

Třetí číslo časopisu právě vyšlo z tiskárny a míří ke svým čtenářům. Co jsme tentokrát nachystali za čtení?

STÁHNĚTE SI V PDF

CESTY

V podzimním čísle načerpáte tipy na treky v netradičních destinacích, kam se vyplatí jet mimo letní sezonu, na nejvyšší hory MadeiryMaroka nebo Mexika. Podíváme se také do sluncem zalité Kalifornie nebo načerpáme klid ve sněhem zavátém Ladákhu.

OSOBNOSTI

Ze zajímavých osobností se můžete těšit na rozhovory se skialpovými mistry bratry Švihálkovými, kteří se letos vypravili s lyžemi nad modré hladiny norských fjordů. Dozvíte se také, jak trénují čeští mistři, jestli dbají na výživu nebo zda jim v tréninku pomáhá nějaká „chytrá“ aplikace.

EXPEDICE

S horolezkyní Markétu Hanákovou, která i s implantovaným kardiostimulátorem podniká výpravy do vysokých hor, jsme si povídali o neúspěšném pokusu vylézt na afghánský Nošak. Po řece Alatně propujeme společně s expedicí Fjolls aljašskou divočinou až k polárnímu kruhu.

Kde najdete Svět outdooru 3/2016?

Věděli jste, že Svět outdooru můžete čtyřikrát do roka dostávat až do vaší schránky za předplatné pouhých 79 Kč ročně?

Stačí se zaregistrovat na: www.SvetOutdooru.cz/predplatne

Dál je časopis k dostání zdarma na našich distribučních místech nebo ke stažení v PDF na www.SvetOutdooru.cz.

KNOW-HOW

Mimo to jsme připravili mnoho praktických rad  do hor. Připomeneme si, jak se v horách orientovat bez mobilu, pěkně klasicky s buzolou. V podzimním nečasu jistě uvítáte návod, jak se správně starat o outdoorové boty. Ne každá impregnace je totiž pro vaše boty ta pravá.

VYBAVENÍ

Šéf testovacího týmu Vojta Dvořák pro vás připravil článek o horkých novinkách na nadcházející sezonu z letního veletrhu OutDoor v německém Friedrichshafenu. Nenechte si ujít také 21 nezávislých recenzí outdoorových produktů, které pro vás prověřil náš testovací tým!

Pěkné čtení přeje za celou redakci

Natálie Šírová

Šéfredaktorka Světa outdooru

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: