Velká předvánoční soutěž firmy Pinguin: vyhrajte stan, spacák nebo batoh UKONČENO

Velká předvánoční soutěž firmy Pinguin: vyhrajte stan, spacák nebo batoh UKONČENO

Ve spolupráci s jedním z nejstarších českých výrobců outdoorového a campingového vybavení, firmou Pinguin, jsme připravili soutěž o trojici hodnotných cen. Odpovězte na tři otázky a rozšiřte svou výbavu o nový stan, spacák nebo batoh!

Česká značka

Firma Pinguin patří k českým značkám s dlouholetou tradicí, její historie sahá do roku 1989. Ze začátku vstoupila firma na trh s kolekcí spacích pytlů a péřových bund, od té doby se však její sortiment rozrostl do značné šířky. Dnes od značky Pinguin najdeme v obchodech kompletní vybavení pro pobyt v přírodě a na horách: od výběru stanů od rodinných až po expediční, přes širokou škálu spacáků, turistické batohy všech velikostí až po stále se rozšiřující nabídku outdoorového oblečení. Díky své kvalitě výrobky Pinguin dávno překročily hranice České republiky a prodávají se také v mnoha zemích Evropy i mimo ni.

Stan, spacák a batoh pro horská dobrodružství

Tři z vás mohou v naší soutěži získat novou výbavu pro své horské výpravy. Dvoumístný stan Vega Extreme snow kopulovitého tvaru nabízí díky křížení prutů větší stabilitu v silném větru a je tedy ideálním společníkem ve vysokohorských podmínkách. S hmotností 3,8 kilogramů zachovává vysokou odolnost vůči nepřízni počasí, navíc má na spodním okraji tropika sněhový límec.

Prohlédněte si výhry ze všech stran ve fotogalerii

Zimní spací pytel Expertbyl navržen tak, aby zahřál i za mrazivých zimních nocí, komfortně se s ním vyspíte i za teplot do -17 stupňů (ženy do -9 stupňů). Dvoukilový spacák využívá třívrstvé syntetické náplně pro ideální izolaci a tepelný komfort.

Batoh Explorer 75 je všestranným společníkem pro dlouhé treky, větší pohodlí při nošení zajišťuje odvětrávání zad a seříditelný zádový systém ABS s nastavitelnou výškou ramenních popruhů a odnímatelným bederním pásem, ze kterého je možné spolu s víkem vytvořit samostatnou ledvinku. Batoh má integrovanou pláštěnku, dvě postranní kapsy a dva boční vstupy do hlavní komory.

Výhry si budete moct na vlastní oči prohlédnout o víkendu 7. a 8. listopadu na festivalu Obzory v Praze!

Soutěžte a vyhrajte

Tři z vás, kteří do konce listopadu správně odpovědí na trojici otázek v našem dotazníku, mohou získat jednu z cen. Rozhodne štěstí v losování!

Nápovědu hledejte na stránkách firmy Pinguin www.pinguin.cz.

Tři vylosovaní výhercijsou:

  • Batoh: tobolka.milan@*
  • Stan: haanule.s@*
  • Spacák: jarek515@*

Výhercům gratulujeme a na uvedené emaily je zkontaktujeme ohledně předání výhry,

Soutěžit můžete až do 30. listopadu! Každý má právě jeden pokus. Z došlých správných odpovědí vylosujeme tři výherce, které kontaktujeme e-mailem.

Výhry je možné si po dohodě vyzvednout v pražském či brněnském Klubu cestovatelů.

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru novinky z hor, který posíláme 1x měsíčně. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit. Váš e-mail může být poskytnut společnosti Pinguin za účelem marketingové komunikace.

Zkušenosti čtenářů

Ladislav

Firmu Pinguin znám již dlouho, je to solidní firma.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: