Vyhrajte 3 poukázky na nákup zboží značky Hannah

Vyhrajte 3 poukázky na nákup zboží značky Hannah

Pro naše čtenáře přinášíme další soutěž, tentokrát s českým výrobcem outdoorového vybavení Hannah. Odpovězte na tři otázky a vyhrajte poukázku v hodnotě 2000 Kč na nákup zboží této značky v prodejnách Hannah nebo Rock Point.

Hannah je česká outdoorová značka s tradicí od r. 1991, v jejíž kolekci naleznete širokou škálu oblečení a vybavení pro všechny vyznavače přírody. Nabídka obsahuje technické produkty pro vysokohorskou turistiku za každého počasí včetně náročných klimatických podmínek a stejně tak pohodlné a střihově atraktivní oblečení pro běžné procházky přírodou nebo městem.

Součástí sortimentu není jen oblečení, ale i základní vybavení, které k pobytu venku prostě patří – batohy, stany, spacáky, karimatky. Vybere si každý, pro koho je malé i velké dobrodružství na čerstvém vzduchu vším. Každý, kdo očekává funkčnost, pohodlí, trendový design a hlavně chce vypadat a cítit se dobře.

Odpovídat můžete až do 30. června, následně vylosujeme 3 budoucí výherce poukázek na nákup zboží.

Soutěž ukončena. Vyhráli jste?

Abystě měli šanci zvítězit, museli jste správně odpovědět na tři otázky, které měly tyto správné odpovědi:

Jak se jmenuje kategorie Hannah stanů pro celoroční využití s důrazem na spolehlivost a nízkou hmotnost?
Správná odpověď – Lite

Kam vedla netradiční expedice skupiny Discover Now na začátku letošního roku, která byla vybavena stany, spácaky, batohy i oblečením Hannah?
Správná odpověď – Hawai

Ve kterém českém městě společnost Hannah sídlí?
Správná odpověď – Plzeň

Tři vylosovaní výherci poukázek v hodnotě 2000 Kč na nákup zboží značky Hannah v prodejnách Hannah nebo Rock Point jsou:

  • tribalbass.hany@s*.cz
  • formenkovaanna@g*.com
  • malik.pe@s*.cz

Výhercům gratulujeme a na uvedené emaily je zkontaktujeme ohledně předání výhry,

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů přehledu horských novinek, který posíláme 1x měsíčně. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: