Rychlá soutěž o tři sety Sensor Double Face Merino Wool

Rychlá soutěž o tři sety Sensor Double Face Merino Wool

Vyhrajte nový set (triko s dlouhým rukávem a spodky) spodního prádla Sensor Double Face Merino Wool v soutěž na SvetOutdooru.cz. Stačí odpovědět na jednu snadnou otázku a přijemný kousek funkčního oblečení může být právě Váš.

Termoprádlo vyrobené z úpletu unikátní konstrukce kombinující polyester na vnitřní straně a vysoce kvalitní Merino vlnu z Nového Zélandu. Hlavní výhodou této kombinace je to, že polyester urychluje transport potu do vnější vlněné vrstvy, která má jedinečný antiodor zabraňující tvoření pachů a navíc má skvělou termoregulační funkci. Vnitřní tenká polyesterová vrstva eliminuje „kousání“ vlny u lidí, kteří jsou na tento jev citliví. Prádlo lze použít oboustranně a je ideální pro sportování v extrémních klimatických podmínkách: vysokohorská turistika, skialpinismus, horolezectví. Více informací naleznete na www.sensor.cz.

Sensor

Odpovídat můžete do 7. prosince, následně vylosujeme 3 budoucí majitele spodního prádla Sensor.

Soutěž ukončena. Vyhráli jste?

Abystě měli šanci zvítězit, museli jste správně odpovědět na otázku, kde se vyrábí 99 % oblečení značky Sensor. Skoro všichni odpověděli správně, že je to v České republice.

Tři vylosovaní výherci setu spodního prádla jsou:

  • vasek.lukes@c*.cz
  • k.jirou@e*.cz
  • Obe11@s*.cz

Výhercům gratuluji a na uvedené emaily je zkontaktuji ohledně předání výhry,

Výhry nezasíláme, výherce si cenu převezme v Klubu cestovatelů v Praze nebo v Brně.

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů přehledu horských novinek, který posíláme 1x měsíčně. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: