AKTUALIZACE: Vyhlášení soutěže o dva sety funkčního prádla Craft Cool

AKTUALIZACE: Vyhlášení soutěže o dva sety funkčního prádla Craft Cool

Je to přesně týden, kdy Radek Jaroš odletěl na expedici do Pákistánu, kde se bude výstupem na K2 pokoušet o završení Koruny Himálaje. Kromě dalších stovek kilogramů výbavy si s sebou veze také funkční prádlo Craft, které můžete vyhrát, zodpovíte-li správně na tři jednoduché otázky.

Úkolem soutěže bylo správně zodpovědět tři jednoduché soutěžní otázky. Kdo správně odpověděl, byl zařazen do slosování o spodní prádlo Craft Cool a funkční trika Craft Cool Concept Piece Scampolo a Craft Cool Mesh Superlight scampolo. Jaké byly správné odpovědi?

  • Kdo je výhradním distributorem značky Craft pro Českou a Slovenskou republiku?

Vavrys CZ

  • Jaké 4 základní kategorie funkčního prádla Craft rozeznáváme?

Stay Cool, Be Active Extreme, Be Active, Keep Warm

  • Jaký materiál je základem funkčního prádla Craft?

PES (polyester)

Správné odpovědi znali a byli vylosováni čtenáři s emailem happy.***@seznam.cz, arnoost@***.cz a pezi@***.cz. Všem výhercům za celou redakci gratuluji a přes email se domluvíme na převzetí výhry.

O co hrajeme?

Craft Cool spodní prádlo

Velmi lehké, tenké a elastické spodní prádlo, které díky své jemnosti na těle ani nepocítíte. Minimum švů zajišťuje optimální komfort. Odlehčená guma v pase poskytuje pohodlí v oblasti břicha. Vynikající parametry odvodu vlhkosti.

Materiál: 88% Polyester, 12% Elastan (125 g/m2); Mesh Superlight – 95% Polyester, 5% Elastan (83 g/m2)

Velikosti: S – XXL (pánské), XS – XL (dámské)

Cena boxerek: 590 Kč (pánské), 550 Kč (dámské)

Craft Cool Concept Piece scampolo

Nadčasový typ funkčního prádla s Moving Wing technologií v oblasti zad je určen pro vysoce intenzivní sportovní nasazení ve velmi teplých podmínkách. Základní materiál je doplněn vzdušných Meshem Superlight s velmi nízkou gramáží, který sahá od potivých partií v podpaží, přes ramena, až po horní část zad. Kombinace těchto dvou pletenin vytváří jedinečný model s vynikajícími parametry odvodu potu a chladivým efektem. Ergonomický střih a speciálně řešený zadní díl poskytují maximální volnost při pohybu.

Materiál: 91% Polyester, 9% Elastan (130 g/m2); Mesh Superlight – 95% Polyester, 5% Elastan (86 g/m2)

Velikosti: S – XXL (pánské), XS – XL (dámské)

Cena: 750 Kč

Craft Cool Mesh Superlight scampolo

Funkční prádlo tvořené Meshem Superlight v celém objemu je ideální 1. vrstvou pro intenzivní sportovní aktivity v nejteplejších podmínkách. Díky své výrazně děrované struktuře, nízké gramáži a šesti kanálkovému vláknu zajišťuje výborný odvod potu, optimální ventilaci a chladivý efekt. Ergonomický střih a ploché švy dotváří pohodlí oděvu. Prádlo doporučujeme jako 1. vrstvu pod cyklistické oblečení a jiné sportovní dresy.

Materiál: 95% Polyester, 5% Elastan (86 g/m2)

Velikosti: S – XXL (pánské), S – XL (dámské)

Cena scampola: 690 Kč

Odpovědi hledejte na www.craft.cz

Podmínky soutěžě

Nejpozději v neděli 3. srpna vyplňte níže uvedený formulář. Ti z vás, kterým se podaří správně odpovědět na všechny tři soutěžní otázky budou zařazeni do slosování o dva sety fuknčního prádla Craft. Předání výhry je možné v pražském či brněnském Klubu cestovatelů.

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů přehledu horských novinek, který posíláme 1x měsíčně. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: