Vyhlášení soutěže: Vyhrajte ultralehkou bundu, hybridní ledvinku a flašku Marmot!

Vyhlášení soutěže: Vyhrajte ultralehkou bundu, hybridní ledvinku a flašku Marmot!

Stačí odpovědět na čtyři jednoduché soutěžní otázky a jedna ze třech krásných výher může být vaše! Správné odpovědi můžete tipovat až do 23. května.

Úkolem soutěže bylo správně zodpovědět čtyři jednoduché soutěžní otázky. Kdo správně odpověděl, byl zařazen do slosování o bundu Marmot Essence Jacket, ledvinku Marmot Bodega a lahev na vodu Marmot Flask. Jaké byly správné odpovědi?

  • Kolikáté výročí letos slaví firma Marmot?

40 let

  • Jakou maximální prodyšnost má Marmot NanoPro™ Membrain®?

47 000 g / m2 / 24h

  • Jak se jmenuje naše oblíbená lehká bunda do deště?

Precip Jacket

  • Marmot je:

americká firma

Správné odpovědi znali a byli vylosováni čtenáři s emailem tomas.drga@***.com, phalike@***.com a zuzballova@***.com. Všem výhercům za celou redakci gratuluji a přes email se domluvíme na převzetí výhry.

Bunda Marmot Essence Jacket

S hmotností 190 g patřila v době uvedení na trh mezi nejlehčí membránové bundy. Přes svou nízkou hmotnost se ovšem nejedná o žádný „šusťák“. Svrchním materiálem je relativně odolný Nylon Ripstop 2.2, pod kterým se nachází membrána MemBrain®Strata™ se slušnými parametry. Nepromokavost činí 20 000 mm vodního sloupce a prodyšnost dosahuje hodnoty 20 000 g/m2/24h. Nechybí dokonce ani větrání v podpaží a stahovací kapuce.

Ledvinka Marmot Bodega

Jedná se o prostornou (objem 8 litrů) ledvinku s odepínacím popruhem přes rameno. Ledvinku lze tedy použít i jako brašnu přes rameno. Ledvinka má 5 kapes na zip a dva páry stahovacích popruhů.

Lahev na vodu Marmot Flask

Lehká lahev na vodu objemu 500 ml se při snižování objemu tekutiny uvnitř zmenšuje a zabraňuje tak nežádoucímu pohybu tekutiny uvnitř lahve.

Soutěž

Nejpozději v pátek 23. května vyplňte níže uvedený formulář. Ti z vás, kterým se podaří správně odpovědět na všechny čtyři soutěžní otázky budou zařazeni do slosování o tři výše uvedené výhry. Výherce nemá nárok na preferenci jednoho z výrobků. Předání výhry je možné v pražském či brněnském Klubu cestovatelů.

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů přehledu horských novinek, který posíláme 1x měsíčně. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

A jeden malý tip na závěr. S hledáním odpovědí pomůžou webové stránky www.marmot.de (v angličtině) a microsite technologie NanoPro (v češtině).

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: