Vodácké dny Gumotex

Vodácké dny Gumotex

Největší český výrobce gumových člunů Gumotex se svými partnery pořádá na osmi vodních plochách v Česku a na Slovensku Vodácké dny. Přijdete si vyzkoušet aktuální flotilu jejich lodí?

Lipno, Vltava v Praze, Veľký Draždiak v Bratislavě, Dyje v Břeclavi, přehrada Dobrá. Nejen na těchto místech si můžete v létě užívat jízdu zdarma na testovacích nafukovacích lodích.

Putovní festival startuje 16. května na Slovensku – na přehradě Dobrá v Domašově, nedaleko Prešova. 20. května se pak přesune do Prahy, následovat bude Plzeň, moravská Břeclav a Brno. Vstup na všechny celodenní akce je zdarma.  První lodě vyplouvají v deset hodin ráno.

Návštěvníci si užijí testovací jízdu na nejrůznějších gumových lodích. Vyzkoušet si můžou například nejnovější model slavné Pálavy ale i dalších typy nafukovacích kajaků, kánoí, raftů a člunů. Otestují desítky modelů pádel, záchranných vest nebo vodotěsných vaků.

„Vodáci mají šanci vyhrát i některou z našich novinek – nafukovací plovák Manta nebo praktickou matraci na stanování nebo pláž Camper. Stačí vyplnit jednoduchý slosovatelný registrační lístek,“ uvedla Eva Nevělíková z břeclavské společnosti Gumotex.

Více info na www.nafukovacilode.cz/vodacke-dny.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: