Přijměte výzvu, pojďte na Adrenalin Challenge v Děčíně

Přijměte výzvu, pojďte na Adrenalin Challenge v Děčíně

V sobotu 9. května 2015 se v Děčíně uskuteční další, již 16. ročník této adrenalinové akce, která je spolu se svým doprovodným program ojedinělou a největší akcí svého druhu pro širokou veřejnost v České republice.

Cítím, že žiju! Adrenalinovou výzvu si mohou užít všichni aktivní lidé! Posuňte své limity, zjistěte, co ve Vás je!

Pro letošní ročník jsou připraveny dvě žhavé novinky! Tou první je via ferrata na Pastýřskou stěnu, která bude úvodní disciplínou Adrenalin Challenge. Výška stěny je cca 95 metrů, jde o nejkratší a unikátní cestu na Pastýřskou stěnu se spoustou krásných míst a výhledů.

Druhou žhavou novinkou je Adrenalin Challenge Race, kdy se střetne prvních vyvolených 7 statečných při letošní testovací jízdě extrémního závodu, který vychází z prvků dosavadní akce.

Závodníci budou muset přeplavat řeku Labe, zdolat via ferratu, zvládnout orientační běh, úspěšně zdolat Extreme travers (jde o zhruba 300metrové přelanění kaňonu Labe do zámecké věže, která je ve výšce cca 100 metrů), slanit se ze zámku a zvládnout ještě jízdu na kole.

Kdo ze sedmi závodníků se tedy nakonec ukáže jako nejzdatnější ve všech disciplínách a stane se historicky prvním králem Adrenalin Challenge Race?

Více informací najdete na www.adrenalinchallenge.cz.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: