Letní kino v zimě – Festival zmrzlého diváka pod ledovou stěnou v Liberci 21. února

Letní kino v zimě – Festival zmrzlého diváka pod ledovou stěnou v Liberci 21. února

Ano, připravujeme pro Vás speciální akci, která proběhne za čtrnáct dní přímo v Hanibal Horolezecké Aréně! A nebude to akce ledajaká! Celý den budete moct zkoušet lezení v ledu, drytooling a další lezecké pecky, svou výbavu budete moct rozšířit v hanibalím stánku, který nabídne ceny hluboko pod bodem mrazu a večer si budete moct vychutnat promítání tří nádherných outdoorových filmů! To vše pod širým nebem!

Letní kino v zimě jsme toužili udělat už dávno! A když jsme rozběhli projekt Hanibal Horolezecké Arény v Liberci, bylo už jen otázkou času, kdy se taková věc uskuteční. A tak tedy, je to tady!

Kdy? V sobotu 21. února v Hanibal Horolezecké Aréně.

Vstupenky na Festival zmrzlého diváka můžete koupit zde, případně na místě, pokud bude volná kapacita.

Program

Aréna se pro Vás otevře v 11:00. Co na Vás bude čekat? Možnost vyzkoušet si lezení v ledu nebo drytooling pod dohledem instruktorů, když počasí dovolí, můžete se projít po via feratě! Zapůjčení vybavení je v ceně vstupu!

Na místě bude také Hanibalí výprodejový stan, kde najdete hromadu lezeckého a zimního vybavení za ceny pod bodem mrazu, tedy opravdu minimální!

Během celého dne tak budete mít co dělat, když Vás přepadne hlad nebo žízeň, i na to budeme připraveni! Vyvrcholením celého dne bude samozřejmě večerní promítání tří parádních outdoorových filmů! Začínat bude v 18:00. Na co se můžete těšit? Na opravdové pecky: podívejte se!

China Jam

China Jam zachycuje prvotřídní bigwallové lezení doplněné prvotřídní hudební produkcí, kterou připravily známé postavy lezeckého světa: Nico Favresse a Sean Villanue. Čínská horolezecká jízda trvá necelou hodinku a vy se nebudete nudit ani jednu minutu!

https://www.youtube.com/watch?v=vYE1qawNC_Q

Fyrst

Celé dobrodružství naší islandské highline expedice v prodloužené verzi dokumentu Fyrst Vám rozhodně nesmí uniknout. Půlhodinová podívaná nabitá světovými highline výkony a provoněná dobrodružným příběhem, který se před Vašima očima odvíjí s notnou dávkou humoru a v magické krajině Islandu.

Pamir Game

Jsou mladí, jsou odvážní a navíc k tomu umí velmi dobře lyžovat. Martin a Karel se tedy vydali do Pamíru, aby vylezli a sjeli několik místních kopců – nic menšího, než Pik Četyrijoch, Pik Komunism a Pik Korzhenevska. Jejich příběh nabere díky lavině nečekané obrátky a vy se opět budete velmi dobře bavit!

Těšíme se na Vás! Hanibal Team

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: