Pozvánka na metodický víkend ČHS v ledolezení

Pozvánka na metodický víkend ČHS v ledolezení

Český horolezecký svaz zve na další metodický víkend zaměřený na lezení v ledu. Akci pořádá metodická komise ČHS ve spolupráci s HO Vír, výcvik povedou lektoři ČHS.

Metodický víkend se bude konat 7. a 8. února 2015 na ledové stěně Vír cca 7 km od Bystřice nad Pernštejnem. Metodický víkend bude opět zaměřen na seznámení s lezením v ledu; mohou tedy přijet i ti, kdo nemají s ledolezením žádné zkušenosti. Akce je určena široké lezecké veřejnosti, nejen členům ČHS. Účastnický poplatek je 100 Kč pro členy ČHS a 150 Kč pro ostatní, platí se na místě.

Program je po oba dny stejný, doporučujeme zúčastnit se pouze jeden den. Kapacita akce je omezena (max. 50 osob v jednom dni), na základě zkušeností z předchozích let doporučujeme včasné zaslání přihlášky. Konání metodického dne je závislé na počasí, nemůžeme vyloučit, že v případě spatných podmínek, které neumožní dostatečné zalednění, může být akce přesunuta na jiný termín nebo zrušena. Všechny zájemce budeme včas informovat.

Podrobné informace o programu, vybavení apod. naleznete v této pozvánce.

Pokud chcete na metodický den přijet, přihlaste se prostřednictvím e-mailu na in**@ho******.cz, do předmětu zprávy napište „Metodický den Vír“. Do e-mailu uveďte jména přihlašovaných osob, zda se jedná o členy ČHS, a hlavně, zda chcete přijet v sobotu nebo v neděli. Přihlášky přijímáme do 2. 2. 2015.

Pokud budete mít dotazy týkající se programu metodického víkendu, obraťte se na hlavního organizátora akce Radana Keila – ra********@gm***.com, 603 489 772. S dotazy týkajícími se přihlášek se obraťte na sekretariát ČHS.

Připomínáme, že v letošním roce se bude konat několik metodických akcí, které budou zaměřeny na základy lezení a jištění. Budeme vás o nich včas informovat.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: