Princ Harry na jižním pólu na Prima Zoom

Princ Harry na jižním pólu na Prima Zoom

V neděli od 21:05 bude na Prima Zoom dokument o expedici norského profesionálního průvodce Inge Solheima, které se zúčastnil i britský princ Harry.

Dvoudílný film kráčí ve stopách prince Harryho a muže i ženy nejen ve službách Jejího veličenstva, kteří vyrazili na nejdrsnější a nejchladnější výpravu ze všech: 335 kilometrů dlouhou cestu na jižní pól. Na ohromujícím pozadí krajiny Antarktidy se odehrávají inspirující a dojemné příběhy zraněných vojáků ze všech koutů světa. Kamarádi ve zbrani z bitevního pole znovu spojili síly, když se rozhodli překonat svá zranění, která jim změnila životy. Odhodlání, neuvěřitelnou energii i nezdolného ducha skupiny budou těžce zkoušet nejvíce nehostinné podmínky života na naší planetě.

Britský princ Harry musí spolu se svým týmem a dvanácti veterány čelit největší výzvě svého života. V mrazivé tundře se snaží překonat 335 kilometrů na cestě k jižnímu pólu. Vydejte se s nimi do ohromujícího antarktického prostředí a poznejte příběhy vojáků, kteří se v nehostinné krajině snaží překonat limity svých fyzických i duševních sil – navzdory zraněním, která jim od základu změnila život. Osloví vás silné osobní příběhy účastníků a samozřejmě i samotný princ Harry, který dokáže vnést do mimořádné expedice příjemné chvíle odlehčení. Působivost tohoto zbrusu nového dokumentu, který zachycuje houževnatost lidského ducha, ocenila přední britská periodika zcela bez ohledu na politickou orientaci, resp. stanovisko k monarchii – jedná se totiž o natolik univerzální a strhující zážitek, že oslovuje diváky napříč všemi hranicemi.

Více info na iprima.cz.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: