Horský duatlon Koutyman vás vyzve již 20. září

Horský duatlon Koutyman vás vyzve již 20. září

Stejně jako loni v září se v areálu Kouty v Jeseníkách setkají sportovní nadšenci, aby poměřili své schopnosti s náročným horským terénem nejkrásnějších českých hor. Extrémní duatlon Koutyman odstartuje v sobotu 20. září dopoledne.

Trasa závodu využívá potenciálu nádherného a ryze horského prostředí v okolí přečerpávací elektrárny Dlouhé Stráně se zázemím ski areálu Kouty, včetně velmi atraktivních tras na horská kola i běh.

„Účastníci dostanou jedinečnou příležitost závodit v nadmořské výšce 1350 metrů s převýšením 3400 metrů,“ upřesňuje ředitel závodu Petr Marek a dodává, že Koutyman je závod určený všem výkonostním skupinám. Závodníci se do bojů zapojí v různých kategoriích i štafetách. Na kole ujedou 36 kilometrů a poběží dohromady 17,5 kilometrů. Přímo na akci je podpoří svou účastí desetinásobný mistr ČR v dlouhém triatlonu a několikanásobný účastník havajského Ironmanu Petr Vabroušek.

Do závodu je možné podat přihlášku elektronicky do 15. září na webu www.koutyman.cz, nebo přímo na místě v den závodu od 8 do 9 hodin.

Pozvánka na Koutyman 2014

Start je naplánován na 10:00. Více informací a podrobný popis trasy závodu najdou zájemci na www.koutyman.cz.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: