Envirotrek: 150 kg posbíraných odpadků v Českém Ráji!

Envirotrek: 150 kg posbíraných odpadků v Českém Ráji!

Na Malé Skále v Českém Ráji bylo sesbíráno 20 pytlů odpadu. „Udržujme své oblíbené místo v čistotě!“

V sobotu, 19. července 2014 se uskutečnil šestý ročník akce Envirotrek. V okolí obce Malá Skála bylo ten den posbíráno 20 pytlů odpadu. V Českém ráji se akce, jejímž organizátorem je společnost Respect the Mountains ve spolupráci s Keen, konala poprvé.

Všichni účastníci se sešli v sobotu ráno na Žluté plovárně na Malé Skále. Odtud vyrazili, rozděleni do tří skupin, na sběr odpadků. Bylo posbíráno 150 kg různého typu odpadu. Od plastových lahví, až po speciální „úlovky“ jako např. pánské spodní prádlo.

Envirotrek

Po dopolední části následovalo skvělé BBQ a odpoledne plné zasloužených zábavných aktivit. Nálezce nejoriginálnějšího kousku vyhrál outdoorové boty od Keenu. Mimo to byli odměněni i nejnadšenějši sběrači odpadků.

V odpoledních hodinách čekaly na účastníky zábavné outdoorové aktivity. Účastníci si mohli vybrat z aktivit: kombinace sjíždění řeky na canoe a výletu na koloběžkách, slézání skal, nebo adrenalinový sjezd na koloběžkách. Všechny aktivity se uskutečnily v krásné přírodě Českého Ráje.

Envirotrek byl organizován s pomocí hlavního sponzora Keen, Barefoot Wines a Bergans of Norway. Lokálními partnery akce byly společnosti Independent Events Production, Sundisk a CHKO Český ráj.

Hlavním sponzorem Envirotreku 2014 je KEEN

Keen

Inspirována láskou k volné přírodě se společnost KEEN, výrobce hybridních produktů pro venkovní aktivity a neformální situace včetně obuvi, tašek a ponožek, věnuje vytváření kvalitních výrobků, které podporují životní styly a dobrodružství pod širým nebem aktivních lidí po celém světě. KEEN začal s jasnou vizí a jednoduchou designovou výzvou – Může sandál ochránit prsty? Odpověď zněla ano. Odpovědí byl Newport – první a dnes už kultovní model hybridních sandálů KEEN.

Od té doby uplynulo už více než 10 let a portfolio značky se rozrostlo na několik modelových řad outdoorové a lifestylové obuvi, ponožek, doplňků a oblečení.

CREATE, PLAY, CARE

Neboli tvoř, buď aktivní a vše dělej s ohledem na životní prostředí a sociální aspekty svého chování. Tyto myšlenky se prolínají ve všech činnostech společnosti KEEN a tvoří základ filozofie a životního stylu, který vyznává stále početnější komunita zákazníků a sympatizantů značky po celém světě.

KEENy se díky jejich originálnímu, vysoce kvalitnímu a designově naprosto odlišnému provedení staly fenoménem a jejich popularita rok od roku vzrůstá.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: