Svět outdooru 1/2017: Treky v Peru, Nepálu, USA, Rumunsku i ČR, singletraily ve Švýcarsku a příloha Svět běhu

Svět outdooru 1/2017: Treky v Peru, Nepálu, USA, Rumunsku i ČR, singletraily ve Švýcarsku a příloha Svět běhu

Svět outdooru 1/2017: treky v Nepálu, Peru, Rumunsku a Bílých Karpatech, trek CTD v USA, dobíjení v outdooru, švýcarské singletraily, Petr Vabroušek na WMC, ISPO 2017, české řeky, speciál Svět běhu, tréninkové plány.

První letošní číslo časopisu Svět outdooru 1/2017 ještě voní tiskařskou barvou a právě míří ke svým předplatitelům a na distribuční místa. Co jsme v něm připravili za zajímavé čtení?

STÁHNĚTE SI PDF VERZI SVĚTA OUTDOORU 1/2017

TREKY

Na jeho stránkách se vydáme na trekování kolem impozantní hory Alpamayo v Peru nebo do základního tábora Mt. Everestu. Z evropských hor vás zavedeme do méně známých rumunských pohoří Capatani a Paring. A k jarním toulkám rozkvetlými loukami vybízí článek o přechodu Bílých Karpat.

Prohlédněte si celou fotogalerii!

MTB

V sedle kola prozkoumáme top oblasti Švýcarska, kde si můžete užít MTB a singletraily. Představíme singletrailové lahůdky v okolí Davos – Klosters, Engadin Sv. Mořic a Scuol, které si užijí jak zkušení bikeři, tak rodiny s dětmi.

PŘEDPLATNÉ ČASOPISU SVĚT OUTDOORU

Časopis si objednejte za 95 Kč za rok až do schránky!

S předplatným získáte 4 čísla za rok, běžecký, lezecký a vodácký speciál, praktické mapy a řadu výhod a slev.

OSOBNOSTI

Petr a Olga Koskovi loni v létě během pěti měsíců prošli nejdelší a nejnáročnější dálkový trail v USA, Continental Divide Trail, dlouhý 4500 km! Jaké to je strávit půl roku na nohou a jak se jim podařilo sbalit vybavení do 5 kilo?

Špičkového českého triatleta Petra Vabrouška jsem se zeptali na jeho úspěch v závodě World Marathon Challenge. Zvládl při něm vyběhnout stříbro v 7 maratonech během 7 dní na 7 kontinentech!

Jak se vám časopis líbil a co vám v něm chybí, nám můžete dát vědět v anketě na našich stránkách.

KNOW-HOW

Jak nezůstat ani v přírodě bez šťávy? Přinášíme článek o dobíjení na cestách, který shrne základy, které by měl znát každý outdoorový nadšenec.

VYBAVENÍ

Reportáž o aktuálních novinkách z mezinárodního veletrhu ISPO v Mnichově připravil šéf testovacího týmu Světa outdooru, Vojta Dvořák.

I na jaře testovací tým Světa outdooru prověřoval různé outdoorové vybavení. Jak obstály, se dočtete v novém čísle. Všechny výrobky ale nadále důkladně testujeme. Podrobné recenze najdete v průběhu dubna na www.SvetOutdooru.cz/vybaveni.

SVĚT BĚHU

SVĚT BĚHU 2017 KE STAŽENÍ

Speciální příloha Svět běhu přináší 32 stran plných praktických tréninkových plánů pro závody na 5, 10 km a půlmaraton, tréninkové rady špičkových českých běžců i řadu recenzí novinek v běžeckém vybavení.

Za celou redakci přeji hodně inspirativního čtení!

Natálie Šírová
šéfredaktorka časopisu

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: