Jak na zimní lenivost čtěte ve Světě outdooru 4/2015

Jak na zimní lenivost čtěte ve Světě outdooru 4/2015

Čtvrtá a letos poslední porce outdoorového čtení čeká na všechny čtenáře Světa outdooru, ať už ve schránce, nebo na našich distribučních místech. Tématem prolínajícím se celým číslem jsou zimní aktivity od těch tradičních až po adrenalinové. Samozřejmě se jako obvykle můžete těšit na rozhovory se zajímavými osobnostmi, rady o vybavení a recenze outdoorových novinek.

Jistě už vám přišla do vašich emailových schránek zpráva, že nový Svět outdooru opustil tiskárnu a zamířil k vám. Nedostala-li se k vám tištěná verze poštou, najdete ji v oblíbeném outdoorovém obchodě nebo lezecké stěně. A máte-li raději elektronickou verzi, stáhněte si ji na našem webu.

Můžete se těšit na 84 stran s informacemi a zajímavostmi z outdooru.

Jak na zimní lenivost a aktivity na sněhu

Pro ty, které v zimních měsících přepadá touha zalézt za kamna a nevylézat, přinášíme články o nejrůznějších aktivitách na sněhu. Inspirujte se článkem špičkové světové ledolezkyně Lucky Hrozové, jak s cepíny a mačkami vyrazit na lezení v ledu. Účastník snowbikového závodu napříč zamrzlou Aljaškou Pavel Richtr poradí, jak nesesednout ze sedla ani v zimě. S instruktorem a závodníkem ve snowkitingu Martinem Lafkem se s drakem v ruce a prknem na nohou projedeme po zamrzlých jezerech a zasněžených pláních.

Pokud hledáte méně adrenalinové zimní radovánky, zalistujte na strany o skialpu, sněžnicových túrách nebo tipech na běžkování v českých horách. Ani v zimě se ale nemusíte vzdát svých celoročních koníčků, poradíme jak přizpůsobit běžecký trénink chladnému počasí.

Jako obvykle přinášíme několik tipů, kam vyrazit na cesty, tentokrát se dozvíte o možnostech trekování u protinožců, netradiční skialpové destinaci na Balkáně nebo kam se vydat v zimě s pádlem.

Osobnosti českého outdooru

Blíž se v rozhovoru můžete seznámit s českou ledolezkyní Luckou Hrozovou, olympijského medailisty v biatlonu Ondry Moravce jsme se zeptali, proč tráví dovolenou zase na lyžích, a borci z Beton ski teamu nám popsali své osmiměsíční dobrodružství se skialpy podél Hedvábné stezky až na osmitisícovou nepálskou Manáslu.

Vybavení a recenze nesmí chybět

Ani tentokrát jsme nezapomněli na outdoorové vybavení: připravili jsme článek o peří a oblékání v chladném počasí, poradíme jak vybrat ten nejlepší vařič a s jakým vybavení se pustit do ledolezení. Důkladně jsme probrali také lavinovou výbavu, včetně novinek a vychytávek, dozvíte se nejen, co mít s sebou, ale i zásady, jak postupovat, když už se něco utrhne. V poslední části přinášíme recenze vybavení, které najdete v delší verzi také na stránkách SvetOutdooru.cz.

Kde najdete Svět outdooru 4/2015

V elektronické podobě můžete celý magazín Svět outdooru stáhnout na našich stránkách ve formátu pdf, který je opatřen aktivními prolinky v obsahu pro snazší vyhledávání požadovaných článků, ale také na podrobné recenze vybavení, jež jsou uveřejňovány na www.SvetOutdooru.cz/vybaveni.

Kdo dává přednost tištěné verzi, musí si magazín pohlídat v outdoorových obchodech a na dalších místech, zde je seznam distribučních míst, kde se Svět outdooru v těchto dnech již nachází. Magazín dostává poštou na 1000 profesionálů v oblasti outdooru, najdete ho zdarma na bezmála 250 distribučních místech, odebírá ho pro své spolupracovníky Horská služba a Klub českých turistů.

AKTUÁLNÍ ČÍSLO MŮŽETE STAHOVAT ZDE

Jak dostávat magazín pravidelně?

Pokud máte zájem dostávat magazín v tištěné podobě hned po vyjití přímo do vlastní schránky, je možné si předplatit roční poštovné pro čtyři čísla jen za 79 Kč vyplněním jednoduchého formuláře. Pokud máte zájem Svět outdooru distribuovat, na mailové adrese redakce je možné domluvit zařazení mezi distribuční místa. Na této adrese lze také najít obchod či jiné místo, kde je Svět outdooru k dispozici.

Magazín Svět outdooru je zdarma a je určen všem, kdo rádi cestují, toulají se, putují, objevují, vyrážejí na expedice do hor či do divočiny a zajímají se o outdoorové vybavení.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: